CS2 seçkin alınır mı?

Alayim mi yani

Genellikle oynuyorum zaten bu seçkine geçmeden önce de oynarkende kasa falan çıkıyordu

Kaçırmışım o zamanlardan beri oynuyorum dediysemde düzenli oynamıyordum ayrıca ne olmuş hocam kaçırdıysak

Evet al.

Devamlı her hafta oynarsanız zaten maksimum 2 3 aya parasını çıkartıyor almakta geç kalmışsınız.
6 aydan fazla sürede bile parası çıkmadı. En fazla 2 dolarlık kasa düştü ama çoğunlukla hep 30 cent.

genellikle oynuyorum zaten bu seçkine geçmeden öncede oynarkende kasa felan çıkıyodu
Oyunu zamanında satın aldıysanız şuan seçkinsiniz hali hazırda sanırım veya ilk bedava olduğu zamanlar belli bir rank üstüne çıktığınızda otomatik seçkin oluyordunuz.

Hocam o senin şanssızlığın. Bana fiyatı 1 dolara yakın skinler de düştü bir sürü rüyalar ve kabuslar kasası da düştü. Bir arkadaşım düşen kasada şansını denedi bıçak çıkardı. Tamamen şans.

6 aydan fazla sürede bile parası çıkmadı. En fazla 2 dolarlık kasa düştü ama çoğunlukla hep 30 cent.

Oyunu zamanında satın aldıysanız şu an seçkinsiniz halihazırda sanırım veya ilk bedava olduğu zamanlar belli bir rank üstüne çıktığınızda otomatik seçkin oluyordunuz.

Hocam o senin şanssızlığın. Bana fiyatı 1 dolara yakın skinler de düştü bir sürü rüyalar ve kabuslar kasası da düştü. Bir arkadaşım düşen kasada şansını denedi bıçak çıkardı. Tamamen şans.
Şanssızlığın olasılığı çok daha yüksek olduğunuda belirtiyim hocam. Zaten insanlar şanslı oldukları zaman insanlara anlatır, kimse 3 centlik Scar-20 deseni çıkardığını söylemez oyüzden çok fazla kişi sanki paraları katlıyor gibi gözüküyor.

Oyunu zamanında satın aldıysanız şu an seçkinsiniz halihazırda sanırım veya ilk bedava olduğu zamanlar belli bir rank üstüne çıktığınızda otomatik seçkin oluyordunuz.

Seçkinim yok fakat rütbem görünüyor hala.

Şanssızlığın olasılığı çok daha yüksek olduğunu da belirtiyim hocam. Zaten insanlar şanslı oldukları zaman insanlara anlatır, kimse 3 centlik SCAR-20 deseni çıkardığını söylemez o yüzden çok fazla kişi sanki paraları katlıyor gibi gözüküyor.

Benim arkadaşım da aldı. Onda da aynı durum, Max 2 dolarlık düşürüyor hep.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçkinim yok fakat rütbem görünüyor hala
Rütbe gözükür hep zaten. Seçkin ibaresi yoksa, yoktur ozaman. Dediğim gibi seçkin alabilirsiniz ama çok büyük olasılıklar 2 dolar düşürdüğünüz için zil takarsınız ve çoğunlukla 30-40 cent kazanırsınız haftalık.
Aylık garanti 1-1.5 dolar oluyor.

Şanssızlığın olasılığı çok daha yüksek olduğunu da belirtiyim hocam. Zaten insanlar şanslı oldukları zaman insanlara anlatır, kimse 3 centlik SCAR-20 deseni çıkardığını söylemez o yüzden çok fazla kişi sanki paraları katlıyor gibi gözüküyor.

3 centlik skinler düşse de kasalarla illaki para çıkıyor zaten ne kadar uzun sürdüğü önemli değil.

3 centlik skinler düşse de kasalarla illaki para çıkıyor zaten ne kadar uzun sürdüğü önemli değil.

Rütbe gözükür hep zaten. Seçkin ibaresi yoksa, yoktur o zaman. Dediğim gibi seçkin alabilirsiniz ama çok büyük olasılıklar 2 dolar düşürdüğünüz için zil takarsınız ve çoğunlukla 30-40 cent kazanırsınız haftalık.
Aylık garanti 1-1.5 dolar oluyor.

Almayın diyorsunuz yani.

Oda doğru hocam, özellik konu sahibi seviyorsa CS2'yi yıllarca oynar. Yoktan para binevi.
Ama "Yok aldığın zaman hemen zarar ödenir, şu kadar katlarsın." gibi olasılığı düşük laflar ile insanlara hayal satıldığını satıyorum çok. Kasa açmak kadar olmasada çok düşük şans var.

Almayın diyorsunuz yani.
CS seviyorsanız ve Seçkin Rank'ı kasmak istiyorsanız zaten almanız iyi olur. Kasa düşmeside tatlı olur ama sırf para için alıyorsanız çok ümitlenmeyin. Tek seferde 200 dolardan fazla değerli eşya çıkma olasılığı bile var ama milyonda bir gibi birşey.

Oda doğru hocam, özellik konu sahibi seviyorsa CS2'yi yıllarca oynar. Yoktan para bir nevi.
Ama "yok aldığın zaman hemen zarar ödenir, şu kadar katlarsın." gibi olasılığı düşük laflar ile insanlara hayal satıldığını satıyorum çok. Kasa açmak kadar olmasa da çok düşük şans var.

CS seviyorsanız ve seçkin Rank'ı kasmak istiyorsanız zaten almanız iyi olur. Kasa düşmeside tatlı olur ama sırf para için alıyorsanız çok ümitlenmeyin. Tek seferde 200 dolardan fazla değerli eşya çıkma olasılığı bile var ama milyonda bir gibi bir şey.

Ben normal ücretsizdekilerden kurtulmak için seçkin almak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı