CS2 seçkin alınır mı?

• Konuyu başlatan 373513
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.073

373513

Hectopat
CS seçkin 550TL ve almak istiyorum ama boşa alacağım gibi hissediyorum kasa düşüyormuş sanırsam bu kasaların değeri nedir? bu kasaları satmaya çalışırsam alınır mı? alınırsa Steam bakiyesine mi düşecek ve bu parayı karta çekebilir miyim?

CS seçkin 550TL ve almak istiyorum ama boşa alacağım gibi hissediyorum kasa düşüyormuş sanırsam bu kasaların değeri nedir? Bu kasaları satmaya çalışırsam alınır mı? Alınırsa Steam bakiyesine mi düşecek ve bu parayı karta çekebilir miyim?

Bence alma oyun zaten hile dolu. Kaç yıllık oyuncuyum 3K saatim var ve gına geldi hilelerden.

CS seçkin 550TL ve almak istiyorum ama boşa alacağım gibi hissediyorum kasa düşüyormuş sanırsam bu kasaların değeri nedir? bu kasaları satmaya çalışırsam alınır mı? alınırsa Steam bakiyesine mi düşecek ve bu parayı karta çekebilir miyim?
Uzun vadede kâr edersin steam bakiyesine düşer para. İleride çok birikirse sitelerde skin satışı yaparak nakite çevirebilirsin.

Biraz şans işi, bana geçen rüyalar kabuslar kasası attı 2 haftadır 2 haftada 5 dolarım oldu.

Büyük şans bana CS 2 geldiğinden beri 1-2 tane rüyalar ve kâbuslar kasası hariç hiçbir şey çıkmadı. Arkadaşlarımda dahil. Ayrıca rüyalar ve kabuslar kasası 2 dolar kesinti ile 1.75 falan alırsınız 2 hafta çıksa 3.5 dolar alırsınız 5 nereden geldi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı