CS2 Seçkin alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar, selam. Bir süredir Valorant oynuyordum, bugün CS2 indirdim ve denemek istedim. Birkaç maç girdim, aimim alışık olduğu için çok zorlanmadım, 15-20 kill alabiliyorum. Fakat kafam karıştı birkaç konuda. Normal dereceli ile seçkin modunun ne farkı var, seçkin alınır mı? Bir de bunlardan ayrı olarak FACEIT diye bir şey varmış galiba, bunlar nedir, hangisiyle oynamaya devam etmeliyim?

Para amaçlı ise almayın. Kendi parasını çıkartması aylar sürüyor. FACEIT oynamanızı öneririm aksi taktirde troller, hileler ile boğuşursunuz. FACEIT'te seçkin istiyor. Kısacası oyunu oynayacaksanız alın.

Teşekkür ederim cevaplarınız için, pek parasında değilim ama çıkıyorsa iyi tabii. Rank olarak bir şey değişiyor mu peki şuan oynadığım rekabetçi moduyla seçkin modunda ranklar farklı mı oluyor oradaki tam sistem nedir? Veya faceitteki olayı?

Para amaçlı ise almayın. Kendi parasını çıkartması aylar sürüyor. FACEIT oynamanızı öneririm aksi taktirde troller, hileler ile boğuşursunuz. FACEIT'te seçkin istiyor. Kısacası oyunu oynayacaksanız alın.

Parasını çıkartması şansa bağlı tamamen 1 haftada bile çıkartabilir, 2 ay önce sadece 1 haftada toplam 17 dolar değerinde kasa ve skin düşürmüştüm. Düzenli oynayan birinin alması mantıklı.

@Lyon 25 Temmuz'dan bu yana şimdiye kadar düz hesapla 20 dolar kazandım. Arkadaşın dediği gibi şansa bağlı, şanslıysan iyi para dönüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı