CS2 seçkin almaya değer mi?

Hayir düşüremez ihtimal olarak imkansiz. En nadir ürün 280dolar yanlış değilsem.

Mantıken düşürür droptan kasa gelecek ve önceden droptan gelen paralarla kasa anahtarı alıp kasadan +2000$'lık bıçak çıkarabilir. Bıçak nadir çıkıyor olsa da seçkin her türlü oynayan biri için avantajlı ve parasına değer.

Herkes olaya sadece "Para kazanma" açısından bakmış da, sonuç olarak bu bir gelir kaynağı değil, oyun yükseltmesi. Haftalık drop'ta en ucuz kasalar/eşyalar denk gelse bile eninde sonunda parasını çıkarıyor zaten, kasmayın bu kadar.

Ranked maçlar girebilme, XP kazanıp hizmet madalyaları elde edebilme, görece daha az hileci rakipler ile eşleşme gibi özellikler ile oyun deneyimini iyileştirmesi daha üzerinde durulası konular benim fikrimce.

Herkes olaya sadece "para kazanma" açısından bakmış da, sonuç olarak bu bir gelir kaynağı değil, oyun yükseltmesi. Haftalık Drop'ta en ucuz kasalar/eşyalar denk gelse bile eninde sonunda parasını çıkarıyor zaten, kasmayın bu kadar.

Ranked maçlar girebilme, XP kazanıp hizmet madalyaları elde edebilme, görece daha az hileci rakipler ile eşleşme gibi özellikler ile oyun deneyimini iyileştirmesi daha üzerinde durulası konular benim fikrimce.

Hile her türlü var 10 maçın 1'inde denk geliyor. 2 yıldır seçkinim var şu ana kadar parasının çoğu katını aldım. Hizmet madalyalarına gelecek olursak o da hesap değeri yükseltmek için alınan bir şey. Yani CS pre alındığı zaman avantajları şunlar oluyor;
1) %50 oranla daha az hileciyle karşılaşma.
2) Kasa, drop, madalya, skin gibi ıtemler ile gelir elde etme.
3) Oyun zevki. (oyuna para veren kişiler genelde oyundan kafalarına göre çıkmaz, trollemez, toxiclemezler)
4) Premier maçlar oynayabilme.

@wanetage, bu yoruma ekstra olarak da hem vakit geçirmiş oluyorsunuz hem de verdiğiniz parayı geri alıyorsunuz. İşe cidden sadece para açısından bakmayın. CS yükseltmesinin ne kadar olduğunu bilemiyorum da $15 olduğunu varsayarsak şu ekonomide 500 TL hiç para ve işin sonunda parayı çıkarma ihtimali de var ki çıkartıyorsunuz zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı