CS2 seçkin almaya değer mi?

• Konuyu başlatan Xei
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 526

Xei

Decipat
Merhaba, uzun zaman Zula ve Valorant oynadım fakat artık sıkmaya başladı ve ilk defa CS oynamaya karar verdim. Çocukluğumdan beri bana çok uzak gelen bir oyundu ama bugün oynadığımda deneme amaçlı girmiştim ve ayar dahi yapmadan 4 saat oynadığımı fark ettim:D duyduğuma göre seçkin alınınca haftalık kasalar veriyormuş ve satılıyormuş bu doğru mudur? Seçkin almaya değer mi?

Sıkça oynamanla alakası yok. Haftalık drop'un için haftada 2 saat oynaman yetiyor zaten. Çok oynayınca çok eşya vermiyor, onu belirteyim. Yeni oyunculardan bazıları öyle bir şey var sanıyor.

Merhaba, uzun zaman Zula ve Valorant oynadım fakat artık sıkmaya başladı ve ilk defa CS oynamaya karar verdim. Çocukluğumdan beri bana çok uzak gelen bir oyundu ama bugün oynadığımda deneme amaçlı girmiştim ve ayar dahi yapmadan 4 saat oynadığımı fark ettim:D duyduğuma göre seçkin alınınca haftalık kasalar veriyormuş ve satılıyormuş bu doğru mudur? Seçkin almaya değer mi?
Seçkini genelde hileden kaçmak için alırlar. Bende almayı düşündüm ama hileler oyundan soğuttu beni. İmkanın varsa al muhtemelen daha az hile vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı