CS2 skin changer diğer hesabı yasaklatır mı?

Kankam ELIWARE'yi yaklaşık olarak Eylül 2024'ten beri kullanıyorum, gözün kapalı satın alabilirsin. Güvenli tamamen, asla ban yeme gibi bi durum yaşamadım, yorumlarım vs. duruyor zaten ilk sayfada kontrol edebilirsin.
knk bi sorum olucak biraç gün önce 1 aylık aldımda 2 gündür bi sıkıntı yaşıyorum uygulamayı açıyorum yönetici izni veriyorum sonra mouse imlecinin yanında mavi yuvarlak dönüyo ama açılmıyo nedenini bir türlü anlamadım

Merhaba, ben yan hesabımda skin changer açtım. 1-2 haftadır banlanmadı fakat bir sorum var, ben ana hesabıma seçkin alacağım.

Eğer yan hesabım banlanırsa ana hesabım (seçkin alacağım) da banlanır mı?

Aynı telefon no vesaire bağlı değil. Ana hesabımda daha önce skin changer kullanmadım ve kullanmayacağım.
banlanmaz. cs2 de hwid ban yok.

Selamlar hocam, hâlen daha kullanmaya devam etmekteyim, herhangi bir VAC yasaklaması veya faktör düşüşü yaşanmadı. Discord'dan söylediklerine göre de birkaç gün içerisinde kasalar eklenecekmiş. Kasa açmak için sabırsızlanıyorum...

Hocam iyi akşamlar malum skin piyasası alt üst olmuş durumda bende kullanmak istiyorum. Ynalış anlamayın wallhack aimbot tarzı şeylere çok karşıyım ben sadece skinchanger kullanacağım sonuçta tek ben görüyorum göze hitap ediyor diye. Ban yedinizmi seçkinli ana hesabımda kullanacağım.

Free hilede kullanıcılar arası skinler maç içerisinde gözükmez, kasa açma vs. yok, almamaya karar verdiysen ne yapabilirim? Ben kendi deneyimlerimi aktardım, almak veya almamak senin elinde kimseyi de zorlamıyorum dostum. AK Troller gibisin aynı.
Kasa açınca çıkan item envantere eklenmez öyle değilmi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı