CS2 skin changer'lı server önerisi

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller. Bazılarımız skin changer kullanan serverlerde oynuyor. Sanırsam banlanma gibi bir durum yok zira resmi eşleştirme değil resmi server değil. Yani öyle olması lazım. Önerebileceğiniz oyuncu sayısı iyi olan server var mıdır arkadaşlar?

@zKEBAB hocam sen bu işlerden iyi anlıyorsun. Müsaitsen sen de önerebilirsen sevinirim yoksa canın sağ olsun.

İyi sosyaller. Bazılarımız skin changer kullanan serverlerde oynuyor. Sanırsam banlanma gibi bir durum yok zira resmi eşleştirme değil resmi server değil. Yani öyle olması lazım. Önerebileceğiniz oyuncu sayısı iyi olan server var mıdır arkadaşlar?

@zKEBAB hocam sen bu işlerden iyi anlıyorsun. Müsaitsen sen de önerebilirsen sevinirim yoksa canın sağ olsun.

Hocam sadece FACEIT ve Premier oynuyorum. Public oynamıyorum. Üstteki arkadaş yazmış zaten benim de bildiğim kadarıyla çoğu serverda var veya X.Play var orada olması lazım.

Hocam sadece FACEIT ve Premier oynuyorum. Public oynamıyorum. Alttaki arkadaş yazmış zaten benim de bildiğim kadarıyla çoğu serverda var veya X.Play var orada olması lazım.
Anladım hocam tabii yine de teşekkürler ederim. Deneyeceğim.

Çoğunda var zaten o plugin. !skin yazıyorsun. !w, !knife vs vs.
Teşekkürler.

Genelde ikisinden birinde oynuyorum.

Genelde ikisinden birinde oynuyorum.
Sağ olun hocam bakacağım bunlara da.

Hocam topluluk sunucuları olarak soruyorsanız Xplay var istanbul serverları da var kendiniz lobi falanda oluşturabiliyorsunuz.
Anladım hocam, size de teşekkür ederim.

Hocam topluluk sunucuları olarak soruyorsanız Xplay var istanbul serverları da var kendiniz lobi falanda oluşturabiliyorsunuz.
Hocam daha yeni mesaj atmışken sorayım. Yine "premium" gibi bir şey istiyor lakin "tüm" skinlerin açılması içinmiş. Ben almazsam ne kadar sınırlayıcı bir şey bu durum acaba?

Hocam daha yeni mesaj atmışken sorayım. Yine "premium" gibi bir şey istiyor lakin "tüm" skinlerin açılması içinmiş. Ben almazsam ne kadar sınırlayıcı bir şey bu durum acaba?

Hocam karakterinizi değiştiremiyorsunuz ve skinlerinizin aşınma oranını düşüremiyorsunuz bazı skinlerde kötü görünüyor ama çok da sırıtmıyor ayrıyeten premium sorun çıkarmadı şu ana kadar.

Daha rekabetçi bir ortam istiyorsanız CyberShoke daha iyi olacaktır, tek kötü yanı sadece bıçak değiştirebiliyorsunuz.
Onu da dün keşfetmiştim. Bu arada ücretsiz olarak sadece bıçak değişiyor demek istediğin değil mi? Geriye kalan her şey premium olması lazım değiştirmesine kadar. Teşekkür ederim bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı