CS2 skin önerisi

Eymen AYDAY

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Steamde 81 cent arttı ve 100 tl daha yatıracağım yani hesabımda yaklaşık 3 dolar 61 cent olucak. Artan 81 centle StatTrak M4A4 Şeffaf Şarjör ve Usp-S Motor Kontrol almayı düşünüyorum veya güzel önerileriniz varsa bu 2 skini almayadabilirim, önerilerinizi bekliyorum. (Deagle ve P250 skinim var. AK-47, USP, M4A4, M4A1-S ve AWP önerirseniz daha iyi olur)

Herkese iyi sosyaller. Steam'de 81 cent arttı ve 100 TL daha yatıracağım yani hesabımda yaklaşık 3 dolar 61 cent olacak. Artan 81 centle stattrak M4A4 şeffaf şarjör ve USP-S motor kontrol almayı düşünüyorum veya güzel önerileriniz varsa bu 2 skini almayadabilirim, önerilerinizi bekliyorum. (Deagle ve P250 skinim var. AK-47, USP, M4A4, M4A1-S ve AWP önerirseniz daha iyi olur)

Bunlar fena değil, 3. parti sitelerden daha uyguna alabilirsin. Eski hallerine yönelmeni tavsiye ederim, 3 dolardan daha az fiyattalar. (Steam fiyatlarına bakmadım, 3. parti siteden satıcıların ilanlarına baktım.)

AK-47Slate

AWPAtheris

M4A4Tooth Fairy

USP-SCortex

Aldığın site sana kalmış, biraz daha araştırıp bu siteden daha uyguna satan satıcılar bulabilirsin.
Direkt karar verme daha sonra gözüne daha güzel gelen ve daha uygun bir skin bulursan pişman olabilirsin.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Aklına önerebileceğin başka skin gelirse yazarsan sevinirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı