CS2 skinchanger ban yedirtir mi?

Skinchanger niye kullanır ki bir insan? Bedava hile indirirsen %99 rat yiyeceksin zaten. Parayla git al.
Cs'de skinler çok pahalı olduğu için olabilir mi? Bir bıçak neredeyse bir servet kadar. Hele o bazı bıçakları şu an arabamı satsam bile alamam. Zaten kullandığımız skinleri başkası görmüyor ki neden sıkıntı olacak. Amaç başkalarına sergilemek olsa satın alırdım. Çok pahalı skinler.

Beş tane steam hesabı açtım her birinde ayrı skin changer kullandım açılan hesapların herhangi birine yasak uygulanmadı bilgisayarıma virüs de bulaşmadı ayrıca bu hesaplarda maksimum yirmi gün takılmışımdır. Hileli rekabetçi oynadığım zaman tek rapor almam da güven faktörüm kırmızıya döndü bir tek problemi bu başka bir sıkıntı yaşamadım hileler ücretsiz olduğu için korumasız yazıldığından dolayı olabilir. Arkadaşlar ban veriliyor ve virüs bulaşıyor yazmışlar bende bahsettiğiniz durumlar hiçbir zaman olmadı cs go dönemi için de başıma bir sıkıntı gelmemişti. Size önerim kullanın yalnız paralı yazılım satın alın türk hilelerinden de uzak durun.
Hocam şuan kullandığınız hangi skin changer var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı