CS2 skini satmak

CS'de skin satma işine girmek istiyorum. Kasa açıp açıp satmayı düşünüyorum. Pek bir bilgim yok bu konuda da şunu soracağım. 500 TL yatırdım örneğin kasa açtım 400 TL'lik skin çıktı. Zarar yapmak pek de umurumda değil bu arada onu söyleyeyim bir plan düşünüyorum da her türlü kardayım. Neyse işte kasa açtım 400 TL değerinde skin çıktı. Bunu ilan vererek değil de direkt siteye satmak istiyorum. Anlık para için. Müşteri beklemek vs. istemiyorum. Var mı öyle bir site alım yapan? Sonuçta değeri belli oluyor skinlerin net şekilde.
Gerçekten hayatımda daha önce bu kadar dâhiyane bir plan görmemiştim. Tek merak ettiğim nokta şu: Sen şimdi kullanıcılar dışında sitenin de ayrıyeten skin alıp sattığını biliyorsun. Kullanıcılar normalde skinleri değerinin altında satıyor. Sen de şimdi diyorsun ki skinin değeri belli. Peki site enayi mi ? Neden kullanıcılar daha ucuza satıyorken senden değerinden alsınlar?
 
Siz satabileceğim siteyi önerin de orası düşünülür hem komisyon/zarar oranı ne kadar olabilir.

CS money, tradeitgg, skinsmonkey. Bot ile çalışan siteler.

Gerçekten hayatımda daha önce bu kadar dâhiyane bir plan görmemiştim. Tek merak ettiğim nokta şu: Sen şimdi kullanıcılar dışında sitenin de ayrıyeten skin alıp sattığını biliyorsun. Kullanıcılar normalde skinleri değerinin altında satıyor. Sen de şimdi diyorsun ki skinin değeri belli. Peki site enayi mi? Neden kullanıcılar daha ucuza satıyorken senden değerinden alsınlar?

Alsın heyecanını 5 yıldır CS oynuyorum ve pazarla ilgileniyorum bu işler böyle olmuyor.
 
Siz satabileceğim siteyi önerin de orası düşünülür hem komisyon/zarar oranı ne kadar olabilir.

Türkiye için para çekme özelliği bulunan bildiğim sitelerden biri ShadowPay. Anında satış için ne kadar kestiğini fotodan görebilirsin. Tabii ki başka sitelerde daha az komisyon alıyor olabilir ben sadece bildiğim siteye göre örnek verdim. 35 dolar olan skinin Steam fiyatı.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    9,7 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 26

Geri
Yukarı