CS2 skinler ile kar etmek

egenihy

Centipat
Daha fazla  
Birkaç yere baktım ve şunu fark ettim. CS money gibi sitelerde bazı skinler 16-17 dolara satılırken Steam'de 24-25 dolara satılıyor. bu sitelerden skin alıp daha yükseğe takaslayarak kaar elde edilebilir mi?

Birkaç yere baktım ve şunu fark ettim. CS money gibi sitelerde bazı skinler 16-17 dolara satılırken Steam'de 24-25 dolara satılıyor. Bu sitelerden skin alıp daha yükseğe takaslayarak kaar elde edilebilir mi?

Evet, bu farkı fark etmen çok yerinde. CS. Money gibi üçüncü parti siteler ile Steam community market arasında genellikle fiyat farkları olur. Bu farklardan yararlanarak kar elde edebilirsin.

Ancak şimdiden söyleyeyim fazla dolandırıcı olur dolandırıcılara dikkat et.

Evet, bu farkı fark etmen çok yerinde. CS. Money gibi üçüncü parti siteler ile Steam community market arasında genellikle fiyat farkları olur. Bu farklardan yararlanarak kar elde edebilirsin.

Ancak şimdiden söyleyeyim fazla dolandırıcı olur dolandırıcılara dikkat et.

Teşekkürler, zaten amacım insanlardan ucuza alıp siteyle daha pahalı bir skine takas etmek.

Hocam bende bıçak almak için steamde dolar biriktiriyorum. Bende denemek istiyorum biraz daha açıklarsanız. Takaslamak kısmını anlamadım ama yani siteden ucuza aldın tam olarak nasıl hangisiyle takas yapacaksınız?

Hocam bende bıçak almak için Steam'de dolar biriktiriyorum. Bende denemek istiyorum biraz daha açıklarsanız. Takaslamak kısmını anlamadım ama yani siteden ucuza aldın tam olarak nasıl hangisiyle takas yapacaksınız?

CS moneyde çabucak seçeneği var burada birçok skin ucuz oluyor ve CS money fiyatları yaklaşık 100 dolar olan bir skin Steam'de 130 dolar oluyor Steam'de satıp -10 dolar kaybedip 120 dolara skin alabiliyosun bu skinleri seçerken CS moneyde pahalı olanı seçmeye özen gösterip +dolar elde edebiliyosun ama çabucak seçeneği seçmen lazım yoksa gerçek bir kullanıcıdan alıp dolandırılabilirsin.

Konuda çok fazla yanlış bilgi verilmiş.

CS2'de skin takasları esnasında Steam Pazarındaki değerinin önemi çok fazla değil. Eğer siz skin al-sat yapacaksanız sizi ilgilendiren kısım kullanacağınız 3. parti sitelerdeki fiyatlar oluyor. Steam Marketplace değil.

Fakat eğer Steam üzerinde oyun vs. almayı planlıyorsanız takas yoluyla bir eşya alıp o eşyayı bahsettiğiniz gibi nakite dönüştürerek ucuza Steam bakiyesi alabilir ve bu şekilde kar edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı