Çözüldü CS2 son güncelleme sonrası FPS düşüşü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF Gaming A15 FA507RC | R7 6800h | RTX 3050| 32GB RAM
Merhaba, yaklaşık 1 haftadır CS girmiyordum ve bugün girdiğimde FPS değerinde ciddi bir düşüş olduğunu fark ettim. Normalde 180 civarı alırken akan oyunda 100 hatta yer yer 90 civarına düştüğü oldu. Eski ekran kartı sürümünü kurup NVIDIA optimizasyonunu (normalde oynadığım ayarlardan daha düşük ayarladı) yaptım ama ona rağmen 120'nin üstüne çıkmadı. 4 ve 7 şubatta güncelleme yapılmış acaba bu sorun bu güncellemelerle mi alakalı? Benim gibi sorun yaşayan başkaları var mı?

Başka bir sıkıntın var kanka her gün oynuyorum bu güncellemeler FPS düşüşü yaşatmadı bildiğim kadarıyla olsa düşerdi haberi

Başka bir sıkıntın var kanka her gün oynuyorum bu güncellemeler FPS düşüşü yaşatmadı bildiğim kadarıyla olsa düşerdi haberi.

O zaman yapacak bir şey yok ya yarın bir daha driverlari silip yüklemeyi denerim. Sağ ol.

Merhaba, yaklaşık 1 haftadır CS girmiyordum ve bugün girdiğimde FPS değerinde ciddi bir düşüş olduğunu fark ettim. Normalde 180 civarı alırken akan oyunda 100 hatta yer yer 90 civarına düştüğü oldu. Eski ekran kartı sürümünü kurup NVIDIA optimizasyonunu (normalde oynadığım ayarlardan daha düşük ayarladı) yaptım ama ona rağmen 120'nin üstüne çıkmadı. 4 ve 7 şubatta güncelleme yapılmış acaba bu sorun bu güncellemelerle mi alakalı? Benim gibi sorun yaşayan başkaları var mı?
Driverlar güncel mi?

DDU ile sürücünüzü kaldırıp tekrar sorunsuz kullandığınız sürücüye dönün.

DDU ile sürücünüzü kaldırıp tekrar sorunsuz kullandığınız sürücüye dönün.

Teşekkürler bunu deneyip tekrar kurayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı