CS2 sürekli hata vermeden çöküyor

Daha fazla  
Herkese merhaba, CS2 oyununu açtığım zaman bazen ana menüde bazense oyunun yarısında aniden kapanıyor hata vermeden. Bununla beraber Steam'de yeniden başlatıyor kendini oyun çöktüğü zaman. Dosyaları doğruladım internette çözümlere baktım ama maalesef çözümü bulamadım. PC özelliklerim:
İşlemci: Intel Core i5 12400F.
RAM: 16 GB.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB.
Anakart: ASUS H610M-D D4.
Başka bilgi lazım olursa yazayım buraya.

Oyun dosyalarını doğrulat.
GeForce Experience'tan CS'nin grafik ayarlarını düşür.
Bunlar olmazsa bir güncelleme bekleyebilirsin dün gelen yeni güncellemeden sonra bende de 3060 var ancak oyun açılırken bayağı takıldı ana menüde bile laglar oluyordu yeni gelen cephanelik yüzünden olabilir.

"tier0.dll" kaynaklı bir hata veriyor. Armory güncellemesinden sonra birkaç kişide daha aynı sorun varmış. CS2'nin dosyalarından game/bin/win64, buradaki win64 klasörünü silip tekrar dosya doğrulaması yapıp indirsin bakalım düzelecek mi.

"tier0.dll" kaynaklı bir hata veriyor. Armory güncellemesinden sonra birkaç kişide daha aynı sorun varmış. CS2'nin dosyalarından game/bin/win64, buradaki win64 klasörünü silip tekrar dosya doğrulaması yapıp indirsin bakalım düzelecek mi.
denedim maalesef işe yaramadı oyun değil direk steam kapanıyor busefer. oyun biranda donuyor sonra steamle beraber kapanıyor

Büyük ihtimalle hata Steam'de her oyunda çöküyor çünkü. Steam'i silsem tüm oyunlar silinir mi?

2 disk varsa diğer diske yedekle sıkıntı olmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı