Kardaysan mantıklı ben olsam yapardım glock sadece t de iken kullanıyorsun bıçağı ise istediğin yerde battle scarred olması biraz düşündürttü ama görüntüsü hoşuna gittiyse mantıklı neden olmasın.Eki Görüntüle 2428412
Bu takası yapmalı mıyım? Arkadaşlar CSFloat ve buffa göre kardayım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bıçak yatırımı çok çok çok daha mantıklı, yapılır.Eki Görüntüle 2428412
Bu takası yapmalı mıyım? Arkadaşlar CSFloat ve buffa göre kardayım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bıçak yatırımı çok çok çok daha mantıklı, yapılır.
Bu gibi takaslar için istiyorsanız CS. Money sitesine de bir bakın, bayağı avantajlı oldu diğer sitelere göre benim yaptıklarım.
Kardaysan mantıklı ben olsam yapardım glock sadece t de iken kullanıyorsun bıçağı ise istediğin yerde Battle scarred olması biraz düşündürttü ama görüntüsü hoşuna gittiyse mantıklı neden olmasın.
Yapılır bs olmasa iyiymiş.
Ajan görünümlerine ben şahsen karşıyım. Bizim göremediğimiz şeye para vermek saçma geliyor. Bıçak olduğunda elde tutup görebiliyoruz. Bence takas yapmak mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.