CS2 takas önerisi

ciar

Centipat
Daha fazla  
1740063775045.png

Bu takası yapmalı mıyım? Arkadaşlar CSFloat ve buffa göre kardayım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 2428412

Bu takası yapmalı mıyım? Arkadaşlar CSFloat ve buffa göre kardayım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kardaysan mantıklı ben olsam yapardım glock sadece t de iken kullanıyorsun bıçağı ise istediğin yerde battle scarred olması biraz düşündürttü ama görüntüsü hoşuna gittiyse mantıklı neden olmasın.

Eki Görüntüle 2428412

Bıçak yatırımı çok çok çok daha mantıklı, yapılır.
Bu gibi takaslar için istiyorsanız CS.money sitesine de bir bakın, bayağı avantajlı oldu diğer sitelere göre benim yaptıklarım.

Bıçak yatırımı çok çok çok daha mantıklı, yapılır.
Bu gibi takaslar için istiyorsanız CS. Money sitesine de bir bakın, bayağı avantajlı oldu diğer sitelere göre benim yaptıklarım.

Şu an en avantajlısı skinsmonkey ama likit olmaması beni düşündürdü CS floata göre 50 dolar kardayım.

Kardaysan mantıklı ben olsam yapardım glock sadece t de iken kullanıyorsun bıçağı ise istediğin yerde Battle scarred olması biraz düşündürttü ama görüntüsü hoşuna gittiyse mantıklı neden olmasın.

Likit olmaması beni düşündürdü ama csfloata göre 50 dolar kardayım.

Ajan görünümlerine ben şahsen karşıyım. Oyun içindeyken bizim göremediğimiz şeye para vermek saçma geliyor bana. Bıçak olduğunda elde tutup görebiliyoruz. Bence takas yapmak mantıklı.

Ajan görünümlerine ben şahsen karşıyım. Bizim göremediğimiz şeye para vermek saçma geliyor. Bıçak olduğunda elde tutup görebiliyoruz. Bence takas yapmak mantıklı.

Eskiden darrlyleri çok havalı buluyordum halen öyleler ama tryhard FACEIT kastığım için rakip infomu çok kolay öğreniyor bunun için bende şikayetçiyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı