CS2 tam olarak ne zaman çıkacak?

Tam olarak FPS değerleri nasıl olur CS:GO'daki FPS'den ne kadar düşük alırız?

CS:GO Major turnuvası yapıldı ve orada hatıra paketleri alabilmek için jeton kullanıyorsun.

Bu jetonların son kullanım tarihi 30 Haziran, bu yüzden 30 Haziran tarihinden önce çıkış yapacağını düşünmüyorum, benim ki sadece bir tahmin kesin bir bilgiye sahip değilim.

Kasa veya item fiyatları hakkında bir tahminim yok.

csgo.png

CS:GO Major turnuvası yapıldı ve orada hatıra paketleri alabilmek için jeton kullanıyorsun.

Bu jetonların son kullanım tarihi 30 Haziran, bu yüzden 30 Haziran tarihinden önce çıkış yapacağını düşünmüyorum, benim ki sadece bir tahmin kesin bir bilgiye sahip değilim.

Kasa veya item fiyatları hakkında bir tahminim yok.

Eki Görüntüle 1804408
CS2 ile bunun bağlantısını tam olarak anlayamadım, kısaca bağlantıyı söyleyebilir misiniz? Cevaplarınız için teşekkürler. :)

Bu turnuva CS:GO oyununun son Major turnuvası olma özelliğini taşıyor. Burada ki satılan eşyalar sadece turnuva süresi boyunca oyun içinden alınabilir ve daha sonra bir daha gelmemek üzere oyundan kaldırılır.

( Elinde tutan kişiler istediği zaman topluluk pazarında satabilirler orası ayrı fakat jeton alma ve bunları harcama işlemi sadece oyun içinden yapılır ve bunun içinde son tarih 30 Haziran olarak belirlendi. )

Son CS:GO Major diye tanıtımını yaptıkları turnuvanın eşyalarını CS2'de sergileyeceklerini düşünmüyoum, bu yüzden bu eşyaların satış ve son kullanma hakkı tarihi bitmeden de CS2'nin çıkış yapma ihtimali olduğunu sanmıyorum.

Dediğim gibi bunlar benim düşüncelerim sadece kesin bir bilgim yok, Valve bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz.

Beklenene ve tahminlere göre haziran sonu yaz indirimlerinden sonra temmuz başı işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00