Çözüldü CS2 tamamen çıkınca CS:GO Steam'den kalkar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Evet kalkacak. CS2, CS:GO'dan bağımsız bir oyun değil zaten. Sadece bir güncelleme kendisi.
Hocam insanlara anlatmaya çalışmaktan ruhum daraldı 😀. "beta" kavramını bilmeyen insanlar tutarsız eleştiri yapıp eskiyi savunuyor ve eskinin iyi olduğundan bahsediyor.

Hayır, eski iyi falan değil. Çoğu şeyde yeniler eskiyi tokatlayıp geçiyor. Bu CS için de geçerli. Hiçbir CS oyunu teknik anlamda ve objektif olarak CS2 kadar iyi olamayacak, bu bir gerçek. Şu anlık eleştiriniz lüzumsuz ve oyun "beta" sürecinde olduğu için ne kadar eleştirirseniz eleştirin bir anlamı olmayacak.

Oyun çıktıktan sonra oynayın ve deneyimleyin, iyice cilalandıktan sonra bakalım aynı yersiz eleştiriyi görebilecek miyiz?

CS2 belki de en fazla yılbaşından beri veya bu yaz ayından beri bekleniyor hocam. Dediğiniz şey GTA 6.

GTA 6 derken?

Hocam insanlara anlatmaya çalışmaktan ruhum daraldı 😀. "beta" kavramını bilmeyen insanlar tutarsız eleştiri yapıp eskiyi savunuyor ve eskinin iyi olduğundan bahsediyor.
Hayır, eski iyi falan değil. Çoğu şeyde yeniler eskiyi tokatlayıp geçiyor. Bu CS için de geçerli. Hiçbir CS oyunu teknik anlamda ve objektif olarak CS2 kadar iyi olamayacak, bu bir gerçek. Şu anlık eleştiriniz lüzumsuz ve oyun "beta" sürecinde olduğu için ne kadar eleştirirseniz eleştirin bir anlamı olmayacak.
Oyun çıktıktan sonra oynayın ve deneyimleyin, iyice cilalandıktan sonra bakalım aynı yersiz eleştiriyi görebilecek miyiz?

CS2 belki de en fazla yılbaşından beri veya bu yaz ayından beri bekleniyor hocam. Dediğiniz şey GTA 6.

Evet. Source2 ile geliştiriliyor. Ve bu sayede de bir sürü problemin de kalkacağını düşünüyorum. Artık "abi yemin ederim aimim adamın kafasındaydı, daha önce vurdum" gibi temel problemler de dahil bu konuya.

Bro Source 2 haberleri ne zaman çıktı.

Vice City'de olacak olması bence en büyük avantaj. Hayal kırıklığına uğratmaz Rockstar. Bir de Tommy'yi görürsek tam.
Evrenler aynı olmadığı için Tommy olsa bile o sizin tanıdığınız Tommy olmaz. 3D evren ile HD evren aynı değil. Öte yandan Vice City gibi olacağı belli olmayan şeylere bel bağlayıp kendi kendinizi hayal kırıklığına uğratmayın.

CS:GO zaten seviliyor CS2 için konuşuyorum CS2 için bekleme olayı vardı oyunu deneyimledim kardeşim b*k gibi yapmışlar.
Beta bitmemiş bir şeyi temsil eden. Bitmemiş bir şeyden çok iyi olmasını beklemek Valve'ın değil sizin yaptığınız bir hata.

Evrenler aynı olmadığı için Tommy olsa bile o sizin tanıdığınız Tommy olmaz. 3D evren ile HD evren aynı değil. Öte yandan Vice City gibi olacağı belli olmayan şeylere bel bağlayıp kendi kendinizi hayal kırıklığına uğratmayın.

Beta bitmemiş bir şeyi temsil eden. Bitmemiş bir şeyden çok iyi olmasını beklemek Valve'ın değil sizin yaptığınız bir hata.

Yok kesinlikle vice City'de olacak ve Vice City çok değişecek ama ocean wiev hotel ve tommynin malikanesini kesin göreceğiz bence. Çünkü günümüzdede var olan yapılar. Yıllar geçmesine rağmen. Öte yandan tommyi görmesek bir easter eggle bir şeyle haberle bir siteyle falan ne olduğunu tommye göreceğiz diye düşünüyorum.

Evrenler aynı olmadığı için tommy olsa bile o sizin tanıdığınız tommy olmaz. 3D evren ile HD evren aynı değil. Öte yandan Vice City gibi olacağı belli olmayan şeylere bel bağlayıp kendi kendinizi hayal kırıklığına uğratmayın.

Doğru beklentim büyüktü ama bayağı kötü şu an.

Bro Source 2 haberleri ne zaman çıktı.

Source 2 oyun motoru yıllardır var olan bir oyun motoru zaten. Valve resmi olarak CS 2'nin geleceğini onaylamadan önce hiç kimse "abi yeni CS çıksa da oynasak, beklemekten sıkıldık" demiyordu.

Bir Source 2 söylentisi vardı bu doğru; gelen sızıntılarla birlikte kitle gün geçtikçe beklentilerini yükseltti ve en son resmi şekilde CS 2 onaylandığında "biz yıllardır bekliyoruz" moduna girdiniz.

Hayır ne siz ne de oyun kitlesi yıllardır CS 2'yi ya da yeni bir CS oyununu beklemiyordunuz. Dilden dile ve kitle arasında sürekli dolaşan bir söylenti vardı sonunda da bu söylenti resmi olarak onaylandı. Sonrasında da adını "bekliyoruz" koydunuz. Kendinizi kandırmayın hocam 🙂 😀.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı