CS2 TDM sunucularında bot hesaplar denk geliyor

okanyillmaz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 3080 TI Gaming X Trio 12G 384 Bit GDDR6X 12 GB
İntel 17 14700K
GigaByte B660M DDR4
A-Data 3200Mhz 16x2
Meslek
Garson
Arkadaşlar ya bende problem var ya da gerçekten ciddi sıkıntı var. CS2'de ölüm maçı oynadığımda her serverda en az 3-4 tane bildiğin bot hesap var. Ama oyunun botu değil normal hesaplardan botlar. Normal hesaplarla bu lanet gelesice Armory Pass yüzününden yıldız kasma muhabbeti sonrası ortaya çıktı. Bunlarda bir de aim destek var büyük ihtimalle. Oyunu ciddi seviyede mahvediyor. Yürüyüşleri dümdüz, sıkarken ne peek alma ne aim düzeltme vs. Hiçbir şey yok. Nasıl bir yazılım yapmışsalar oyunu işgal etmişler sanki. Sizlere de çok fazla mı denk geliyor bu hesaplar yoksa bir bana mı oluyor?

Hesabınızda yeni mi Prime aldınız? Veya güven faktörünüz düşük olabilir.

Hayır güven düşük değil çünkü seçkin girdiğimde çok çok az derecede hile çıkıyor karşıma. Hesabım ise 9 yıllık CS hesabı yeni değil. TDM botları çok çok bunalttı her girişimde minimun 3-4 bot hesap çıkıyor oyunda

Hesabınızda yeni mi Prime aldınız? Veya güven faktörünüz düşük olabilir.

Yeni alınmış Prime ile veya güven faktörüyle alakası yok, bana da sık sık denk geliyor Valve'in resmi ölüm maçı sunucularında. Steam forumlarında vs. de sık sık bahsediliyor bu durumdan. Konu sahibinin bottan kast ettiği normal görünümlü hesaplar ancak otomatik oynuyor oyuncu, hareketlerinden direkt belli oluyor. Son zamanlarda DM sunucularında artmış durumda bu botlar.

Yeni alınmış Prime ile veya güven faktörüyle alakası yok, bana da sık sık denk geliyor Valve'in resmi ölüm maçı sunucularında. Steam forumlarında vs. de sık sık bahsediliyor bu durumdan. Konu sahibinin bottan kast ettiği normal görünümlü hesaplar ancak otomatik oynuyor oyuncu, hareketlerinden direkt belli oluyor. Son zamanlarda DM sunucularında artmış durumda bu botlar.
Var. Sizin iyi güven faktörünüz olduğunu bildiğiniz hesapta da karşılaşıyor olabilirsiniz ancak söylediğim şey de bir etken. O hesaplar genelde daha az kişinin aktif olduğu sunucuları tercih ediyorlar ancak yoğunluğu fazla olan Almanya serverlarında da denk geldiği oluyor. CS2'de daha yaygın gibi, ben de rastladım ancak çok rastladığımı söyleyemem. Zaten bu durum en çok DM sunucularında mevcut.

Hayır güven düşük değil çünkü seçkin girdiğimde çok çok az derecede hile çıkıyor karşıma. Hesabım ise 9 yıllık CS hesabı yeni değil. TDM botları çok çok bunalttı her girişimde minimun 3-4 bot hesap çıkıyor oyunda
Açıkcası benim de hesabım iyi çarşamba günleri seviye atlamak adına çokça DM giriyorum ama hiç rastlamadım son zamanlarda. Yeni kasa geldiğinde (Kilowatt kasasıydı sanırım) ve Armory pass güncellemesi ilk kez geldiğinde rastlamıştım. Almanya sunucusuna atmıyorsa eşleştirme pingini düşürmeyi deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Var. Sizin iyi güven faktörünüz olduğunu bildiğiniz hesapta da karşılaşıyor olabilirsiniz ancak söylediğim şey de bir etken. O hesaplar genelde daha az kişinin aktif olduğu sunucuları tercih ediyorlar ancak yoğunluğu fazla olan Almanya serverlarında da denk geldiği oluyor. CS2'de daha yaygın gibi, ben de rastladım ancak çok rastladığımı söyleyemem. Zaten bu durum en çok DM sunucularında mevcut.

Güven faktörümün yüksek olduğundan eminim, sisteme yabancı değilim. Birkaç farklı yol ile anlamak aşağı yukarı mümkün zaten. Son zamanlarda bana da sık denk gelmiş olabilir belki tesadüfen, bilmiyorum. Ancak güven faktörü fark etmeksizin böyle bir sorun mevcut, CS2'de eşya düşürme sistemi değiştirilip sadece XP seviyesi atlamaya bakıldığından beri bu sorun oldukça yaygınlaştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı