Mkrp Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 251 Çözümler 2 Yer İzmir/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar haksız yere VAC ban yedim. Daha yeni 3 kere format attım, dün gece arkadaslarda 2 3 el CS attık bugün ban yemisim. Ne yapacagım?
Arkadaşlar haksız yere VAC ban yedim. Daha yeni 3 kere format attım, dün gece arkadaslarda 2 3 el CS attık bugün ban yemisim. Ne yapacagım?
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 5 Aralık 2023 #2 Mkrp dedi: Arkadaşlar haksız yere VAC ban yedim. Daha yeni 3 kere format attım, dün gece arkadaslarda 2 3 el CS attık bugün ban yemisim. Ne yapacagım? Eki Görüntüle 2042164 Genişletmek için tıkla... Format niye attın sorması ayıp?
Mkrp dedi: Arkadaşlar haksız yere VAC ban yedim. Daha yeni 3 kere format attım, dün gece arkadaslarda 2 3 el CS attık bugün ban yemisim. Ne yapacagım? Eki Görüntüle 2042164 Genişletmek için tıkla... Format niye attın sorması ayıp?
rauzy Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 584 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #3 Mkrp dedi: Arkadaşlar haksız yere VAC ban yedim. Daha yeni 3 kere format attım, dün gece arkadaslarda 2 3 el CS attık bugün ban yemisim. Ne yapacagım? Eki Görüntüle 2042164 Genişletmek için tıkla... haksız ban atmazlarki
Mkrp dedi: Arkadaşlar haksız yere VAC ban yedim. Daha yeni 3 kere format attım, dün gece arkadaslarda 2 3 el CS attık bugün ban yemisim. Ne yapacagım? Eki Görüntüle 2042164 Genişletmek için tıkla... haksız ban atmazlarki
d1xl1te Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #4 Ne yapacaksın, gidip yeni hesap açtıktan sonra CS2 Prime satın alacaksın ve bir daha hile açmayacaksın.
Ne yapacaksın, gidip yeni hesap açtıktan sonra CS2 Prime satın alacaksın ve bir daha hile açmayacaksın.
F Fwing Megapat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #5 Mkrp dedi: Arkadaşlar haksız yere VAC ban yedim. Daha yeni 3 kere format attım, dün gece arkadaslarda 2 3 el CS attık bugün ban yemisim. Ne yapacagım? Eki Görüntüle 2042164 Genişletmek için tıkla... Hile kullandınız mı? Hakaret küfür vs içeren bişey yaptınız mı?
Mkrp dedi: Arkadaşlar haksız yere VAC ban yedim. Daha yeni 3 kere format attım, dün gece arkadaslarda 2 3 el CS attık bugün ban yemisim. Ne yapacagım? Eki Görüntüle 2042164 Genişletmek için tıkla... Hile kullandınız mı? Hakaret küfür vs içeren bişey yaptınız mı?
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 5 Aralık 2023 #6 Everythink dedi: Format niye attın sorması ayıp? Genişletmek için tıkla... Hile açıp format atınca yakalanmam sanmıştır.
Everythink dedi: Format niye attın sorması ayıp? Genişletmek için tıkla... Hile açıp format atınca yakalanmam sanmıştır.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 5 Aralık 2023 #7 Üstüne gitmeyelim hadi yanlışlık oldu ticket atma bot bakıyor beklemekten başka çaren yok o zaten açılır kontrol ediyorlar sürekli diğer yönden acmissan da deneme çünkü açılmıyor
Üstüne gitmeyelim hadi yanlışlık oldu ticket atma bot bakıyor beklemekten başka çaren yok o zaten açılır kontrol ediyorlar sürekli diğer yönden acmissan da deneme çünkü açılmıyor
TimurCan07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 2 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 5 Aralık 2023 #8 Mkrp dedi: Arkadaşlar haksız yere VAC ban yedim. Daha yeni 3 kere format attım, dün gece arkadaslarda 2 3 el CS attık bugün ban yemisim. Ne yapacagım? Eki Görüntüle 2042164 Genişletmek için tıkla... VAC Ban sistemi ne güzel çalışıyor akşam açmış hileyi sabah ban.
Mkrp dedi: Arkadaşlar haksız yere VAC ban yedim. Daha yeni 3 kere format attım, dün gece arkadaslarda 2 3 el CS attık bugün ban yemisim. Ne yapacagım? Eki Görüntüle 2042164 Genişletmek için tıkla... VAC Ban sistemi ne güzel çalışıyor akşam açmış hileyi sabah ban.
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 5 Aralık 2023 #9 @Fwing hakaret ve küfürden VAC yeniyor mu?
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 5 Aralık 2023 #10 TimurCan07 dedi: VAC ban sistemi ne güzel çalışıyor akşam açmış hileyi sabah ban. Genişletmek için tıkla... Güzel çalışsa oyun hile dolar miydi bu kadar. Hiken dedi: @Fwing hakaret ve küfürden VAC yeniyor mu? Genişletmek için tıkla... Yenmez.
TimurCan07 dedi: VAC ban sistemi ne güzel çalışıyor akşam açmış hileyi sabah ban. Genişletmek için tıkla... Güzel çalışsa oyun hile dolar miydi bu kadar. Hiken dedi: @Fwing hakaret ve küfürden VAC yeniyor mu? Genişletmek için tıkla... Yenmez.