CS2 VAC ban atıldı

• Konuyu başlatan Mkrp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 149
  • Görüntüleme 17.503
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
VAC sistemi bilgisayarda oyuna müdahale eden bir uygulama varsa bunu tespit eder ve ona göre yasaklama alırsınız.
Tabii ki tamamen kusursuz çalışmaz ancak haksız yere yasaklama alanların neredeyse hepsinin yasaklamaları geri alınmakta.
En son AMD yazılımıyla ilgili problem çıkmıştı, o da düzeltildi.
Yani hile yazılımı kullanmıyorsanız endişe etmeyin. Overwatch sistemi de şu an devre dışı.

Güzel çalışsa oyun hile dolar miydi bu kadar.

Yenmez.

Ya nerede bu hileler yahu? Kaç senedir şu oyunu oynuyorum kaç saatim var son senelerde hiç hileyle karşılaşmadım sizemi geliyor bu hileler?

Son 3 senedir ne mevlana gördüm ne de bunnyhop hilesi belki arada legit gelmiştir ama fark etmedim bile onları

Bana artık bu CS hile olayı bir meme gibi gelmeye başladı 'abi CS'de çok hile var ya oynanmaz'.

Ya nerede bu hileler yahu? Kaç senedir şu oyunu oynuyorum kaç saatim var son senelerde hiç hileyle karşılaşmadım sizemi geliyor bu hileler?

Son 3 senedir ne mevlana gördüm ne de bunnyhop hilesi belki arada legit gelmiştir ama fark etmedim bile onları

Bana artık bu CS hile olayı bir meme gibi gelmeye başladı 'abi CS'de çok hile var ya oynanmaz'.
Katılıyorum hocam özellikle son 4 5 aydır hiç görmedim ben şöyle bir olay var hile olmayanlara hile diyen kişi çoğunluğu acayip fazla bir çok kez report yedim hile olmamama rağmen sırf bu yüzden rekabetçiye girerken arkadaşlarımla uyarı veriyordu.

Son 3 senedir ne mevlana gördüm ne de bunnyhop hilesi belki arada legit gelmiştir ama fark etmedim bile onları.

Legit oynuyorlar hocam zaten. Düşük elolarda görürsün anca mevlana botu.

Ahh ahh o nereden bilsin ki düşük elolari 3 maçımin 1inde hile var.

Ahh ahh o nereden bilsin ki düşük elolari 3 maçımin 1'inde hile var.

Hocam alakası yok yuksek elodada hıle var ve bu hılelerı 100% engellemek mumkun degıl Valorant CS:GO vb vb hepsınde her zaman hıle vardı ve hep olacak

Bir daha hile açmayın. Yeni üyelik açıp seçkin alın ve baştan başlayın.

@Enderez Hocam overwatch ban saçmalığı bir daha gelmez değil mi?

@ReyuM Oyunda değerli skinleriniz var mı? Belki değerli skin alırsanız sizden hile diye kuşkulanmazlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı