CS2 VAC ban atıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende vac yedim sebebsiz yere , nvidia sürümünden dolayı olduğunu söyleniyor. umarım açarlar

Arkadaşlar ben de az önce haksız yere VAC ban yedim hem de bilgisayarımda herhangi başka bir şey yükklü değilken. Hayır hile kullanmadım önceden cevaplamış olayım. Bayağı büyük bir saçmalık bu bir anda durduk yere oyundayken VAC ban aldım şaka gibi.
Ve neden VAC ban aldıgımla alakalı yazı.

Hesabınızın hareketleri doğrultusunda kullanıcılar tarafından bazı raporlar oluşturuldu. Ardından Overwatch araştırmacıları bu oyun videolarının raporlarını görüntüledi ve görüş, hedef alma veya başka bir adil olmayan avantaj sağlayan harici bir yazılım kullanıldığına ve kalıcı bir yasağın gerekli olduğuna şüphesiz bir biçimde kanaat getirdi.

Sanırım çoğu kişiye haksız yere VAC ban attılar umarım hatalarını telafi etmeleri çok uzun sürmez.

Son düzenleme:
çoğu kişi yemiş, twitter da da baya oyuncu var , umarım açarlar. bende haksız yere yedim . hile falan kullanmadım

Telefondan Steam hesabımı kontrol ediyorum ve ban yemedim. Oyuna girsem ban yiyecek miyim çok merak ediyorum. Sizce girmeli miyim? Nasıl olsa hile olmadığım için olası bir ban 1 haftada açılacak diyorlar. Şu an aktif 700bin oyuncu var yani girsem mi bilemedim.

bence girme kanka

Oyunda genel hata var. 2015 ten beri oynuyorum hile açmayı bırak düşünmedim bile. Ben de vac yasaklaması almışım. Dün gece oynayanlarla ilgili bir problem olmuş. Reddit de konusu geçiyor. Bir hata olmuştur yüksek ihtimalle düzeltilir.

VAC Kafilesine bugün malesef bende katıldım yiyen arkadaşlar için iyi haber bazı banların kalktığı bilgisini aldık yavaş yavaş kaldırılıyor galiba inşallah çok üzün sürmez...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…