- Makaleler
- 1
Çoğu kişiyi yanlış banlamışlar gibi görünüyor, yakında açıklama yaparlar.
Bunun listeyle filan alakası yok, rasgele ban yedi dün oynayan herkes. Ya geniş kapsamlı bir trol saldırısı, yada yine teknik hata.Hocam büyük bir ban dalgası var sanırım bugün. Başka bir konuda yazdım. Şu aşağıdaki liste sence VAC için bir sorun mu? Ben aralarından CCleaner severdim ama onu bile hiç kurmadım ne olur ne olmaz diye.
CCleaner.
PowerShell.
Cheat Engine.
IObit start menu 8.
DLL enjektörleri.
Hipervizörler.
Steam ıdler'ları.
@7ygz NVIDIA neyin güncellemesi geldi dün?
Hocam haksız banlar ne kadar sürede geri alınmakta acaba? Ve neden ban yediğimi nasıl öğrenebilirim?
Hocam VAC yasaklanması yok. "Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması" yazıyor profilde.1 hafta içinde geri alınır ticket atmana gerek yok VAC ban nereden anlasılır konusunda ıse sunları yap
Steam>ayarlar>güvenlik>vac durumu>ayrıntılı bilgi
Buradan ogrenebılırsınız
Hocam VAC yasaklanması yok. "Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması" yazıyor profilde.
CS:GO.hangi oyun
Hocam sırf bu yüzden zaten gizli tutuyorum bir ara açtım yok işte atsana oyun falan alıcam laflarını duyunca geri kapattım zaten.Gizli tutmaya devam et çünkü ben de öyle yapacağım. Oyunda takım olarak çok iyi oynarsınız sonra takımdakilerle maç sırasında sohbet falan edersin ve gidip sonra birisi senden bir şey isterse reddetmesi zor olur o yüzden hiç gösterme profilinde ve gizli tut. Ben zaten komple profilimi gizli tutuyorum oyunda.
@Enderez Çok iyi olur bu saçmalık bir daha kesinlikle gelmemeli. Birisi hileyse VAC tespit edip banlasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.