CS2 VAC ban atıldı

• Konuyu başlatan Mkrp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 149
  • Görüntüleme 17.398
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir gördüğünüz konuyu bir daha göremezsiniz, resmen şikayet yağıyor VAC forumuna şuan.

Hocam büyük bir ban dalgası var sanırım bugün. Başka bir konuda yazdım. Şu aşağıdaki liste sence VAC için bir sorun mu? Ben aralarından CCleaner severdim ama onu bile hiç kurmadım ne olur ne olmaz diye.

CCleaner.
PowerShell.
Cheat Engine.
IObit start menu 8.
DLL enjektörleri.
Hipervizörler.
Steam ıdler'ları.

@7ygz NVIDIA neyin güncellemesi geldi dün?
Bunun listeyle filan alakası yok, rasgele ban yedi dün oynayan herkes. Ya geniş kapsamlı bir trol saldırısı, yada yine teknik hata.

Cs profillere kara leke bırakan dandik bir oyundan fazlası değil artık benim için. Bu saçmalık düzeldiği anda hesaptan bile silip tarihin çöplüğüne atacağım.

Hocam haksız banlar ne kadar sürede geri alınmakta acaba? Ve neden ban yediğimi nasıl öğrenebilirim?

1 hafta içinde geri alınır ticket atmana gerek yok VAC ban nereden anlasılır konusunda ıse sunları yap
Steam>ayarlar>güvenlik>vac durumu>ayrıntılı bilgi
Buradan ogrenebılırsınız

Hocam emin misiniz hile açmadığınıza şu an Valve hilecilere sessizce bir anda operasyona başlamışlar büyük ban dalgası adlı konuya bir göz atın ama eğer hile kullanmadığınızı ısrarla söylüyorsanız Steam desteğe yazın. CS2 büyük ban dalgası

Arkadaşlar şuan yapay zeka ac deniyorlar hile olmayan birçok kişi vac yedi rahat olun açılacak

Gizli tutmaya devam et çünkü ben de öyle yapacağım. Oyunda takım olarak çok iyi oynarsınız sonra takımdakilerle maç sırasında sohbet falan edersin ve gidip sonra birisi senden bir şey isterse reddetmesi zor olur o yüzden hiç gösterme profilinde ve gizli tut. Ben zaten komple profilimi gizli tutuyorum oyunda.

@Enderez Çok iyi olur bu saçmalık bir daha kesinlikle gelmemeli. Birisi hileyse VAC tespit edip banlasın.
Hocam sırf bu yüzden zaten gizli tutuyorum bir ara açtım yok işte atsana oyun falan alıcam laflarını duyunca geri kapattım zaten.

Profil vs. zaten açık saatler gözüküyor hatta bir keresinde adam bana hile dediğinde discord çağırıp yayın açmıştım adam şaşırmıştı çok garipti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı