CS2 VAC ban yedim

R1eques

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlarla basit eğlencede takılıyorduk sona kaldım, pompalı oynuyordum tüm oyun koşa koşa adam vurdum, VAC yedim. Aşırı saçma, sizce düzelme şansı var mı?

VAC ban mı yedin yoksa "VAC tarafından bağlantınız kesildi." gibi bir uyarı verip oyundan mı attı? Son zamanlarda bunu karıştıran çok gördüm, ikisi aynı şey değil çünkü.

VAC tarafından bağlantınız kesildi dedi kanka.

Dosyaları doğrulama yapmaya çalıştım yapmadı sil yükle yapayım dedim CS yüklenmedi Steam'ı sil yükle yaptım CS iniyor şu an.

VAC tarafından bağlantınız kesildi dedi kanka.

Tamam dostum VAC ban yemek olmuyor ki o, alakası yok. Anlık bazen olabilen bir hata. Genellikle dosya doğrulamakla düzeliyor ancak doğrulamanın işe yaramayıp kendi kendine düzeldiği de oluyor. Ayrıca arkada açık bir yazılım VAC ile çakışıyor da olabilir, CS2 açıkken arkada çok bir şey açmamaya bak.

Tamam dostum VAC ban yemek olmuyor ki O, alakası yok. Anlık bazen olabilen bir hata. Bazen ne yaparsan yap düzelmiyor, bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor ancak genellikle dosya doğrulamakla çözülüyor. Ayrıca arkada açık bir yazılım VAC ile çakışıyor da olabilir, CS2 açıkken arkada çok bir şey açmamaya bak.

Kanka deneyeceğim ama bu durum aşırı saçma mesela şu an arkadaşlarım arkada rekabetçide hileye denk gelmiş o adam ban yemiyor.

Şimdi diyelim adam gerçekten bir şey kullandı ama konuda kullanmadıgını söylüyor illa niye bir şey kullandın damgası vurmaya calışıyorsun dostum?

Yardımcı olmayıp yazı yazmak için yazanları takmıyorlar ama ben aynı kelimeyi iki kere kullandım diye buradanda uyarı yiyorum kanka canları sağ olsun :D

1734904925836.png

Partin de arkadaşların hile yapıyorsa bu bildiriyi alıp 24 saatliğine ban da yiyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı