Klasik hileci hikayesihaksız yere VAC yemezsiniz, mümkün değil. Oynayışla falan da alakası yok.
Benim gibi bir sürü haksız yere ban yiyen gördüm Technopat'ta sanırım fazla iyi oynuyordum
Klasik hileci hikayesihaksız yere VAC yemezsiniz, mümkün değil. Oynayışla falan da alakası yok.
Bilmem.
Olm şu konuyu kapatın bu nasıl rezillik ya hile açmış niye 2 ay sonra banlandım diyor.
Üzmeyin adamı ya sormak istemiş. Eğer cidden bir hile ya da yazılım vs. indirmediysen hesaba başkası girmiştir. Arkadaş çevrenize hesabı verdiyseniz onlar hile açmış olabilirler.
Sizi yalanla tanıştırayım tada.
Benim gibi bir sürü haksız yere ban yiyen gördüm Technopat'ta sanırım fazla iyi oynuyordum![]()
Aynen kanka geçen maç 35 kişi vurdum gaben VAC ban yollamış çok üzüldüm skinler gitti![]()
Steam community'si değiliz biz dert yanma kuyusu da değiliz yediysen başka hesap aç onda cheat yap.Haksız VAC yediyseniz zaten bir 1 2 hafta açılır ama olay şu ki siz zaten banı 2 ay sonra yemişsiniz.
Arkada wallhack açık.
Steam Community'si değiliz biz dert yanma kuyusu da değiliz yediysen başka hesap aç onda cheat yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.