CS2 Valorant gibi oyunlar için sistem tavsiyesi

Bütçe
24000

karezde11

Kilopat
Daha fazla  
Şu an halihazırda sistem var fakat yetersiz gelmeye başladı gibi yeni bilgisayarmı dizmeliyim yoksa elimdeki mevcut sistemi yükseltmemmi mantıklı genelde CS2 Valorant League of Legends Apex PUBG gibi oyunlar oynuyorum oyunlarda rekabete önem veriyorum CS2 Valorant'ta 400 FPS alabileceğim bir bilgisayar olması lazım.
Elimdeki sistem.
Anakart: Gigabyte B450M S2H v2.
İşlemci. AMD Ryzen 5 3500.
Ekran kartı: Radeon RX550 4 GB.
Güç kaynağı: Power Boost bst-ATX-500a (500W)
Monitor: ASUS 165Hz.
Kasa: Power Boost'un kasası fakat hangisi olduğu hakkında bilgim yok kasa fanlarından çalışmayanlar mevcut.
Arkadaşlar sizce yükseltmemi yapmalıyım yükseltme yapacaksam neler almalıyım yoksa sıfırdan kasamı yardım eder misiniz?
Bütçe 24bin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 5600 işlemciye geçin ilk etapta, baya performans farkı olur.

Daha sonra 16Gb 3200Mhz(8gb+8gb) olarak satılan ramlerden alın ve elinizdeki RAM’i satın.

Buraya kadar düşük ayarlarda güzel FPS alırsınız.

Daha sonra ikinci el RTX 3060 yada RX 6600 XT ekran kartı takabilirsiniz bütçeniz var ise.

Marka model mhz cl değ

Marka model mhz cl değeri?
Corsair marka 8gb 3200mhz

Ryzen 5 5600 işlemciye geçin ilk etapta, baya performans farkı olur.

Daha sonra 16Gb 3200Mhz(8gb+8gb) olarak satılan ramlerden alın ve elinizdeki RAM’i satın.

Buraya kadar düşük ayarlarda güzel FPS alırsınız.

Daha sonra ikinci el RTX 3060 yada RX 6600 XT ekran kartı takabilirsiniz bütçeniz var ise.
Çok tesekkur ederim islemciye daha fazla bütçe ayırayimmi

Gerek yok parasına göre verdiği performansa değmez, o bütçeyi ekran kartına ayırın. 3500 den 5600 e geçince farkı yeterince hissedersiniz.
Peki ya 3060 mi tercih etmeliyim rx6600 xt mi birde guc kaynagi ve kasada bir degisiklik yapmama gerek yok demi bu dediklerknizi yaptigim takdirde kac fps alirim ortalama

Technopat Haberler

Geri
Yukarı