Çözüldü CS2 Valve yazısında takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Ryder Wilson T

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
RXT3050 6gb
İşlemci
İ5 12450H
Arkadaşlar 2 gün önce Monster aldım içine GTA 4, LoL ve CS2 kurdum. Şu anlık CS2'ye girmeye calıstığımda "Valve" yazısında takılı kalıyor ve hiçbir şekilde geçmiyor silip indirmekte istemiyorum. Çünkü 5-7 saat bekledim inmesi için dosyaları da doğradım nasıl açacağım ben bu CS2'yi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2 gün önce Monster aldım içine GTA 4, LoL ve CS2 kurdum. Şu anlık CS2'ye girmeye calıstığımda "Valve" yazısında takılı kalıyor ve hiçbir şekilde geçmiyor silip indirmekte istemiyorum. Çünkü 5-7 saat bekledim inmesi için dosyaları da doğradım nasıl açacağım ben bu CS2'yi.

Driver güncelleyin.

Hocam çözdün mü ayrıca bende 13 KB'lik bir güncelleme gözüküyor o da tamamlanmamış halde Valve ekranında takılı kalıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı