CS2 ve toksik Türk oyuncular

OrchiiX

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evet bu akşam başıma sinir bozucu bir olay geldi. Güzel ve sakin bir şekilde maça girdim. Maç iyi gidiyordu. Ta ki o raundu kadar. T tarafından longta rushluyorduk ve longtan da rakip rushluyordu. Bende geri geri giderek kaçmaya çalışıyordum fakat blockluyorlardı. 2 kez uyarı ateşi attım takım arkadaşıma sıktım. Ama öldürmedim. Ve İngilizce chatte blocklamayın) yazdım. Yani please dont block. Meğer takımımın neredeyse hepsi türkmüş. Sonraki raundda benim profilime girip (Osmanlı torunu) biyografimi görünce bana hakaret etmeye başladılar. Dinim hakkında ileri geri konuşmaya başladılar. Benim de şalterlerim attı ve onlarla tartıştım. Küfür etmedim. Sonra sustular. Ve oyunun bitmesine 1 raund kala beni kickleyip attılar. Anlamıyorum Türkler neden böyle bu tarz Online oyunlarda? Aşırı toksikler. Cidden utanç verici bir durum. Diğer oyuncular türklerden daha çok dine, ırka, saygı duyuyorlar. Ama Türkler kendilerinin sevmediği bir şeyi görünce hemen saldırıyorlar. Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz neler?

Evet bu akşam başıma sinir bozucu bir olay geldi. Güzel ve sakin bir şekilde maça girdim. Maç iyi gidiyordu. Ta ki o raundu kadar. T tarafından longta rushluyorduk ve longtan da rakip rushluyordu. Bende geri geri giderek kaçmaya çalışıyordum fakat blockluyorlardı. 2 kez uyarı ateşi attım takım arkadaşıma sıktım. Ama öldürmedim. Ve İngilizce chatte blocklamayın) yazdım. Yani please dont block. Meğer takımımın neredeyse hepsi türkmüş. Sonraki raundda benim profilime girip (Osmanlı torunu) biyografimi görünce bana hakaret etmeye başladılar. Dinim hakkında ileri geri konuşmaya başladılar. Benim de şalterlerim attı ve onlarla tartıştım. Küfür etmedim. Sonra sustular. Ve oyunun bitmesine 1 raund kala beni kickleyip attılar. Anlamıyorum türkler neden böyle bu tarz Online oyunlarda? Aşırı toksikler. Cidden utanç verici bir durum. Diğer oyuncular türklerden daha çok dine, ırka, saygı duyuyorlar. Ama türkler kendilerinin sevmediği bir şeyi görünce hemen saldırıyorlar. Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz neler?

Her zaman aynı konu ve her zamanda değişmeyen cevabımdır tekrar yazıyorum bu aciz insanlarla oynayıp kanser olmak istemiyorsanız İngilizce öğrenip paşalar gibi nezih insanlarla oynayacaksınız neden Türkiye'de e-spor sektörü gelişmiyor sanıyorsunuz?

Her zaman aynı konu ve her zamanda değişmeyen cevabımdır tekrar yazıyorum bu aciz insanlarla oynayıp kanser olmak istemiyorsanız İngilizce öğrenip paşalar gibi nezih insanlarla oynayacaksınız neden Türkiye'de e-spor sektörü gelişmiyor sanıyorsunuz?
CS'de sunucu seçme şansınız yok. Otomatik size en yakın lokasyona bağlanıyorsunuz.

Evet bu akşam başıma sinir bozucu bir olay geldi. Güzel ve sakin bir şekilde maça girdim. Maç iyi gidiyordu. Ta ki o raundu kadar. T tarafından longta rushluyorduk ve longtan da rakip rushluyordu. Bende geri geri giderek kaçmaya çalışıyordum fakat blockluyorlardı. 2 kez uyarı ateşi attım takım arkadaşıma sıktım. Ama öldürmedim. Ve İngilizce chatte blocklamayın) yazdım. Yani please dont block. Meğer takımımın neredeyse hepsi türkmüş. Sonraki raundda benim profilime girip (Osmanlı torunu) biyografimi görünce bana hakaret etmeye başladılar. Dinim hakkında ileri geri konuşmaya başladılar. Benim de şalterlerim attı ve onlarla tartıştım. Küfür etmedim. Sonra sustular. Ve oyunun bitmesine 1 raund kala beni kickleyip attılar. Anlamıyorum Türkler neden böyle bu tarz Online oyunlarda? Aşırı toksikler. Cidden utanç verici bir durum. Diğer oyuncular türklerden daha çok dine, ırka, saygı duyuyorlar. Ama Türkler kendilerinin sevmediği bir şeyi görünce hemen saldırıyorlar. Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz neler?
Ben profili kapatıyorum genelde Türk olduğum anlaşılmasın diye. İngilizcem de iyi bir problem olduğunda sorunu çözüp gerginliği yatıştırıyorum ya da ana avrat giriyorum. Evet maalesef Türk olduğumu millete belli etmeden oynamak zorundayım :(

Yaşadığınız olay üzücü, fikirlerinize tamamen katılıyorum ancak umudunuzu kaybetmeyin. Toksik olmayan Türklerde oldukça var, veya toksik olan yabancılarda. Katıldığım bazı maçlarda yabancı arkadaşlar Türk olduğumuz için her iki kelimesinin arasına "kebap" sıkıştırıp, maçı kaybetmek için elinden geleni yapıyorlardı.

Bu arada Türkleri gömüyorum diye sanmayın, oyuncular arasında en toxic millet Rus milletidir. Adamlara sövmek için sucabilite bilmem kaç tane Rusça küfür kelimeleri öğrendim, Rusların arkasında hemen Türklerdir.

Valorant için yorumumu yazdım CS2 için bilmiyorum hiç oynamadım.
Valorant'ın aksine CS2'de eşleştirmeye girerken çok fazla değişken var. Seçkin modu harici istediğiniz haritayı seçebiliyorsunuz mesela, oyunda da toplam 8-9 harita olunca bu oyuncu kitlesini gerçekten bölüyor.

O yüzden böyle bir seçenek konulmadığını düşünüyorum, başka türlü mantıklı bir açıklaması yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı