OrchiiX
Decapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Evet bu akşam başıma sinir bozucu bir olay geldi. Güzel ve sakin bir şekilde maça girdim. Maç iyi gidiyordu. Ta ki o raundu kadar. T tarafından longta rushluyorduk ve longtan da rakip rushluyordu. Bende geri geri giderek kaçmaya çalışıyordum fakat blockluyorlardı. 2 kez uyarı ateşi attım takım arkadaşıma sıktım. Ama öldürmedim. Ve İngilizce chatte blocklamayın) yazdım. Yani please dont block. Meğer takımımın neredeyse hepsi türkmüş. Sonraki raundda benim profilime girip (Osmanlı torunu) biyografimi görünce bana hakaret etmeye başladılar. Dinim hakkında ileri geri konuşmaya başladılar. Benim de şalterlerim attı ve onlarla tartıştım. Küfür etmedim. Sonra sustular. Ve oyunun bitmesine 1 raund kala beni kickleyip attılar. Anlamıyorum Türkler neden böyle bu tarz Online oyunlarda? Aşırı toksikler. Cidden utanç verici bir durum. Diğer oyuncular türklerden daha çok dine, ırka, saygı duyuyorlar. Ama Türkler kendilerinin sevmediği bir şeyi görünce hemen saldırıyorlar. Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz neler?