CS2 ve Valorant oynamak aim üzerinde olumsuz etki bırakır mı?

Csde spray atmak zorunda değilsinki.
Kendimi sınırlandırmıyorum fakat CS'de herhangibi bir tarzda tek tek ateş ederken sprey atarak biraz daha avantajlı hale geliniyor. Bazen aim konusunda kendime güvenmediğim için sprey atıyorum ki hakikaten de daha çok işlevli oluyor. Fakat Valorant'ta sprey mekaniği yok gibi bir şey.

Kendimi sınırlandırmıyorum fakat CS'de herhangibi bir tarzda tek tek ateş ederken sprey atarak biraz daha avantajlı hale geliniyor. Bazen aim konusunda kendime güvenmediğim için sprey atıyorum ki hakikaten de daha çok işlevli oluyor. Fakat Valorant'ta sprey mekaniği yok gibi bir şey.
Awp ve ssg ve öbür dürbünlüler çok keyifli deneyebilirsin.

Awp ve ssg ve öbür dürbünlüler çok keyifli deneyebilirsin.
oyunda 309 saatim var fakat AWP'ye alışamadım gittim nedense. SSG de eco raundlarında aimime güvendiğim anda şaşırtmaca olsun diye alıyorum. Fakat bu silahları oynamak yerine AK47, M4A1S ve Famas gibi sprey odaklı ve bu nedenle ben için daha eğlenceli silahları oynuyorum

oyunda 309 saatim var fakat AWP'ye alışamadım gittim nedense. SSG de eco raundlarında aimime güvendiğim anda şaşırtmaca olsun diye alıyorum. Fakat bu silahları oynamak yerine AK47, M4A1S ve Famas gibi sprey odaklı ve bu nedenle ben için daha eğlenceli silahları oynuyorum
Kesinlikle haklısınız ama bunları oynayarak sprey üstüne gitmeye devam ediyorsunuz bence cs de 2 snipera daha çok yüklenin valoranta önem verecekseniz.

Bu arada faceit rankınız neydi hocam?
Yeni oyuncuyum Faceit'i kuralı bir kaç ay oldu ve sadece maksimum 10 maç atmışımdır. Elo 4'teyim, sanırsam böyle tabir edilir, anlayacağınız üzere çok ilgimi çekmedi. Çünkü asıl CS2 profilimi kasmak istiyorum ama bu Faceit ile de olmuyor o yüzden standart eşleştirmeler giriyorum. Hilelerden bıktım mı derseniz bu durumu hiçbir zaman kararlaştıramayacağım. Dün 2 maçta 30 kill ile çıktım bugünkü maçı kaybetsem de maç mvp'siydim açık ara bazı maçlarda da aşırı kötü oynuyorum ya benden kaynaklı ya da hilelerden

Kesinlikle haklısınız ama bunları oynayarak sprey üstüne gitmeye devam ediyorsunuz bence cs de 2 snipera daha çok yüklenin valoranta önem verecekseniz.
Mantıklı geldi açıkçası, internetten awp tutorial videolarına bakmam lazım ama illa öbür türlü 309 saat çöp oluyor :d

Ssg çok keyifli headshot atınca zevke geliyorsunuz ben bi ara sadece noscope deniyordum.
Biraz sabırsızlığımı azaltacak olursam ölüm kalımda SSG'yi deneyebilirim aslında. Daha da doğrusu bira daha geliştirebilirim

Seçkin hesabım var oyuna ilk başlarken, 2 yıl önce, almıştım. Ayrıyeten rank kastığım yerde Seçkin modu ve yoldaş modu var Rekabetçi modu hariç. Fakat Faceit hariç diğer 3 mod fark etmeksizin hileci kaynadığı söyleniyor ki bazen inanıyorum

Bu arada faceit rankınız neydi hocam?
Hocam ban yediniz galiba mesajınız falan silindi :d

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı