Valorant mı CS2 mi?

Valorant çok çocuksu geliyor. Rekabetçi bir oyun oynayacak olsam CS2'yi tercih ederdim.

CS candır. CS'nin şu an bana göre en büyük sıkıntısı mermilerin gitemmesi ve ping. Adam ile birbirimize sıkıyoruz, benden ses ve görüntü çıkıyor adamdan kan çıkıyor, kafası oynuyor ama ben ölüyorum. Bu da beni deli ediyor.

Dün adamın kafasına Dust 2'de mid de avp ile vurdum kan çıktı, kafası oynadı ama ben öldüm. Sinir hastası olmak için birebir.

Dün adamın kafasına Dust 2'de mid de avp ile vurdum kan çıktı, kafası oynadı ama ben öldüm. Sinir hastası olmak için birebir.
O mevzu subtick yüzünden yaşanıyor. Siz yine de tüm hasar ve ölüm tahminlerini ayarlardan kapatın. Pingleriniz arasında fark varsa da yine yaşanabilir bu durum. Yüksek ihtimalle önümüzdeki güncellemelerde düzelecek.

O mevzu subtick yüzünden yaşanıyor. Siz yine de tüm hasar ve ölüm tahminlerini ayarlardan kapatın. Pingleriniz arasında fark varsa da yine yaşanabilir bu durum. Yüksek ihtimalle önümüzdeki güncellemelerde düzelecek.

Dedikleriniz kapalı hocam. Ping'de genelde 50 maksimum 60 oluyor. Dediğiniz gibi güncellemeleri bekleyeceğiz mecbur.

Dedikleriniz kapalı hocam. Ping'de genelde 50 maksimum 60 oluyor. Dediğiniz gibi güncellemeleri bekleyeceğiz mecbur.
Maalesef bu durum CSGO'da da vardı fakat bu kadar çok değildi. Profesyonel arenadaki maçlara baktığımızda, oyunlar LAN üzerinden oynandığı için çok daha iyi hissettiriyor ve gözüküyor. (1-2 örnek dışında.)

Tam olarak bu. Monitörü yumruklayasım geliyor bunlar oldukça.

Valorant'ın kitlesi çok kötü CS2'nin kendisi. CSGO olsaydı gözüm kapalı CS derdim de eskiden GO oynayıp CS2'yi sevmek büyük marifet bence. Kafa dağıtmak için gireceksen ikisi de olur rekabetçi oynayacaksan hiçbirini oynama bence.
Hocam CS2, çıktığından beri çok gelişti. İlk hali rezaletti fakat şuan gayet iyi durumda. (Yukarıda bahsettiğim konular hariç.) Cache ve Cobblestone haritaları da geri gelecek. Heyecanlandırıyor şahsen beni her oynayışımda.

Bana kalırsa rekabetçi oyunlarından uzak kalmanız bir süre belki yüzüne bakmazsınız fakat işin sonunda FPS rekabetçi aşkı olacak gibi geliyor. Herkes gider zamanla bu seferlik siz gidin birazcık kafanızı dinleyin :). CS ve Valorant için demiyorum genelleme yaparaktan sinir stres ve en üzücüsü hile hurda kullanıp oyununu zehir etmesi hele o smurfum globalim radyantım efsaneyim şampiyonum vs komik geliyor :). Hile kullanmayıp gerçekten eliyle emeğiyle oynayanlara saygım sonsuzdur.

8-9 ay öncesine kadar soracak olursanız Valorant idi ama şu an CS2 bayağı güncelleme ve iyileştirme almış hal böyle olunca da durum sizce ne olabilir? Valorant bana bir tık basit ve çocukca geliyor renkler desenler falan saçma sapan ultilerden ölüyorsunuz ve tabii ki kitle Valorant kitlesi yaşınız büyük değilse size cennet gibi gelebilir ama yaşı benim gibi 26-27'yi bulmuş insanlarda Valorant çekilmez bir hal alıyor. CS'de ise durum tam tersi, daha çok olgun insanların oynadığını düşünüyorum. CS'de muhabbet edebiliyorum ama bu Valorant'ta çok düşük.
2 yıl önce Valorant güzeldi. Şuan CS 2 tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı