CS2 vs Valorant

Siz oturduğunuz organ ile düşünüyorsunuz buna kanaat getirdim. Bunu bile P2W'e bağlamış

Siz oturduğunuz organ ile düşünüyorsunuz buna kanaat getirdim. Bunu bile P2W'e bağlamış

Okuma yazmanız yok demek ki. Bu yüzden bu tartışma bu kadar uzun sürmüş sonuna kadar okuyun P2W gibi diyorum anlamıyor musunuz?

Okuma yazmanız yok demek ki. Bu yüzden bu tartışma bu kadar uzun sürmüş sonuna kadar okuyun P2W gibi diyorum anlamıyor musunuz?
''Gibi'' demeniz bir şey değiştirmez. Çünkü bunun P2W ile uzaktan yakından alakası yok. ''P2W gibi'' dahi diyemezsin. Ayriyeten rakip takımda 1 düelist varsa sende de oluyor o düelist oynayan kişi. Saçma saçmada konuşma.

He kanka öyle mi olmuş.

Valorant tabiki.

Öyle olacak kanka.

Valorant'ın kitlesi yeter 9 yaş veletler oynuyor oyunu üst ranklarda evet büyükler var ama çoğu toksik oluyor CS2 sizin sandığınız gibi küçük bir güncelleme olmayacak ayrıca ve şu da bir gerçek CS serisi olmasa Valorant asla olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…