CS2 vs Valorant

• Konuyu başlatan 23 w
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 125
  • Görüntüleme 13.221
Siz dediğimi anlamıyorsunuz size diyorum ki bu 2 ajan eşit değil bu yüzden P2W gibi bir şey bu para değil ama en güçlü ajan kimdeyse o kazanır gibi bir şey mesela Viper'in ultisi adamların canını 1 bırakıyor karşıdaki adam 1 canla ne halt edecek? CS:GO'da bu durum söz konusu değil.
Siz oturduğunuz organ ile düşünüyorsunuz buna kanaat getirdim. Bunu bile P2W'e bağlamış :D

Okuma yazmanız yok demek ki. Bu yüzden bu tartışma bu kadar uzun sürmüş :D sonuna kadar okuyun P2W gibi diyorum anlamıyor musunuz?
''Gibi'' demeniz bir şey değiştirmez. Çünkü bunun P2W ile uzaktan yakından alakası yok. ''P2W gibi'' dahi diyemezsin. Ayriyeten rakip takımda 1 düelist varsa sende de oluyor o düelist oynayan kişi. Saçma saçmada konuşma.

Allah aşkına, sadece tick güncellemesi ve eski sistemi olan oyuncuların oyunu bırakmasına vesile olacak bir grafik güncellemesi ile Valorant'ı mı bitirecek? Saçmalama. Hiçbir şey de olmaz CS: 2 balondur, 2 ay ömrü var.

Ve o Valorant hesaplarını satıp CS: 2'ye dönecek insanlar çok feci şekilde pişman olacaklar, demedi demeyin :)

He kanka öyle mi olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı