CS2 vs Valorant

Valorant'ın silah mekaniğini sevmiyorum, oyunun mantığı da bana göre değil. CS'de ak ile sprayin ve AWP ile flick atmanın tadı bir başka benim için.

Sevgilileri ile oynayıp da hava atanlar yok mu bir de çıldırttılar alt+F4 atıp sildim, siliş o siliş zaten. Abartmıyorum çok sinir olmuştum hallerine ve davranışlarına. CS'de devrimci Rus gardaşlarımı tercih ederim. Olgunlar en azından.

CS gibi bir oyunu kitlesinin yaş ortalaması 15 olan oyunu basit bir oyunla karşılaştırmayı bırakalım artık.

Oyunu bilmeyen adam ağlaması bu. Viper'ın ultisi viper'a ve takımına can azaltarak bir avantaj sağlıyor bu doğru. Ancak her iki tarafında görüşünü elinden alıyor. Bu noktada daha iyi pozisyon alan kişi smoketan daha fazla avantaj alır. 1 canla çok fazla şey yapılıyor bu arada. Profesyonel maçları geçtim, sırada yüce, ölümsüzlük maçlarında bile 17 canla, 5 canla falan clutch alan 4 atan falan insanlar oluyor. Tamamen beceri ve game sense meselesi.

Valorant'ın silah mekaniğini sevmiyorum, oyunun mantığı da bana göre değil. CS'de ak ile sprayin ve AWP ile flick atmanın tadı bir başka benim için.
Canını yerim senin. Ah şunu herkes diyebilse keşke. Valorant ve CS farklı oyunlar ve herkese göre değiller. Kimine göre CS daha eğlenceli, kimine Valorant.

Abi bir bende mi bilmiyorum ama CS 1.6 Valorant sunucuları efsane geliyor sizce.

Oyunu oynadım Viper'e kadar her şeyi açtım yaş kitlesi 9 hep ve maça gelenlere anama babama sövüyor bildirdiğim halde Riot hiçbir şey yapmıyor.

. Bronz elo oyuncusuysan yapacak bir şeyim yok.

Hayır değinmek istediğim konu neden Riot Games hesaplarına bir işlem uygulamıyor ve neden CS:GO skinleri getirerek oyunun çalıntı olduğunu biraz daha açık hale getirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…