CS2 vs Valorant

• Konuyu başlatan 23 w
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 125
  • Görüntüleme 13.048
Dediğimi iyice okusanız anlarsınız mesela chyper ve Reyna eşit derecede bir ajan değil.

Hahahahahaha dostum ajan rolleri diye bir şey var biliyor musun sen? Smoke atayım kör atayım adam vurayım kafasındasın. Valorant öyle bir oyun değil stratejinin ön planda olduğu bir oyun. Ajanlar ile sayısızca kombinasyon sayısızca strateji oluşturabilirsin. Valorant'ın sevdiğim yanı bu benim bana aynı şeyleri yapıyormuşum gibi hissetirmiyor.

Oyunu bilmeyen adam ağlaması bu. Viper'ın ultisi Viper'a ve takımına can azaltarak bir avantaj sağlıyor bu doğru. Ancak her iki tarafında görüşünü elinden alıyor. Bu noktada daha iyi pozisyon alan kişi smoketan daha fazla avantaj alır. 1 canla çok fazla şey yapılıyor bu arada. Profesyonel maçları geçtim, sırada yüce, ölümsüzlük maçlarında bile 17 canla, 5 canla falan Clutch alan 4 atan falan insanlar oluyor. Tamamen beceri ve Game sense meselesi.

Anlamıyor işte hocam CS kafasında eleman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valo ve Cs fanboyları doluşmuş. Arkadaşlar ister kabullenin ister etmeyin objektif olarak bakarsanız Counter online Fps oyunlarının öncüsü. Sektörde başarıları çok daha fazla. Bunu Valo Cs'den daha iyi moruk şeklinde düşünen insanlar için söylüyorum. Valorant'ın devrimsel hiçbir özelliği yok. Cs zaten devrim yapan bir oyundu şimdi bu Tick olayı ile aynı şeyi tekrar yapıyorlar. Cs2 balon diyen arkadaşlar sadece bir Tick dediğiniz özelliğin devrim olduğunu anlamanız ne kadar sürecek? Oyun deneyimini çok ileri taşıyan birşey bu. Vurdum gitmedi olmayacak artık. Sol tıka bastığın saniye mermi ateşlediğin yere isabet edecek. Vac sistemi iyileştirilirse söz verdikleri gibi hile çok azalacak ki en büyük 2 sorun zaten bu saydıklarımdı. Valorant gibi Overwatch ile Cs kırması bir oyunu Cs ile bir tutmak bir hata zaten. Ha 2 oyun da eğlenceli orası ayrı. Ama şu CS2 balon ya diyen arkadaşların max Fps kariyeri 1 2 sene falan bana kalırsa. İşi bilen adam bu güncellemeyi merakla bekliyor olmalı.

Valorant ve CS fanboyları doluşmuş. Arkadaşlar ister kabullenin ister etmeyin objektif olarak bakarsanız counter Online FPS oyunlarının öncüsü. Sektörde başarıları çok daha fazla. Bunu Valorant CS'den daha iyi moruk şeklinde düşünen insanlar için söylüyorum. Valorant'ın devrimsel hiçbir özelliği yok. CS zaten devrim yapan bir oyundu şimdi bu tick olayı ile aynı şeyi tekrar yapıyorlar. CS2 balon diyen arkadaşlar sadece bir tick dediğiniz özelliğin devrim olduğunu anlamanız ne kadar sürecek? Oyun deneyimini çok ileri taşıyan bir şey bu. Vurdum gitmedi olmayacak artık. Sol tıka bastığın saniye mermi ateşlediğin yere isabet edecek. VAC sistemi iyileştirilirse söz verdikleri gibi hile çok azalacak ki en büyük 2 sorun zaten bu saydıklarımdı. Valorant gibi Overwatch ile CS kırması bir oyunu CS ile bir tutmak bir hata zaten. Ha 2 oyun da eğlenceli orası ayrı. Ama şu CS2 balon ya diyen arkadaşların Max FPS kariyeri 1 2 sene falan bana kalırsa. İşi bilen adam bu güncellemeyi merakla bekliyor olmalı.

Arkadaşım biz Valorant'dan devrim yapmasını beklemiyoruz ki takım oyunu, grafikleri ve yetenekleri bana daha yatkın olduğu için Valorant'ı seviyorum siz ise ajanlarla oynamayı bilmediğiniz için yeteneklere laf atıyorsunuz doğrudur bazı yetenekler aşırı güçlü oluyor ilk geldiklerinde bazen fakat Riot zaten buff ve nerf atarak oyunu dengeliyor takım oyununu seviyorsanız Valorant'a geçersiniz ha yok ben adam vurayım öne çıkayim bela atayım diyorsanız gidin CS oynayın oyun bilginiz yani gamesenseiniz yüksek olsaydı bu dediklerinize gülerdiniz.

Arkadaşım biz Valorant'dan devrim yapmasını beklemiyoruz ki takım oyunu, grafikleri ve yetenekleri bana daha yatkın olduğu için Valorant'ı seviyorum siz ise ajanlarla oynamayı bilmediğiniz için yeteneklere laf atıyorsunuz doğrudur bazı yetenekler aşırı güçlü oluyor ilk geldiklerinde bazen fakat Riot zaten buff ve nerf atarak oyunu dengeliyor takım oyununu seviyorsanız Valorant'a geçersiniz ha yok ben adam vurayım öne çıkayim bela atayım diyorsanız gidin CS oynayın oyun bilginiz yani gamesenseiniz yüksek olsaydı bu dediklerinize gülerdiniz.
Dediklerimin yanlış olan bir noktasını söyle ben de güleyim hocam. Ben de oynadım Valorant biliyorum yani merak etmeyin.

Gamesense hakkinda konusuyorsun ama Valonun hala bos bir CS klonu oldugunu gormuyorsun ya inanilmaz, takim oyunu oynamak isteyen valo oynar demişsin bide hahahaha

CS bos beleş adam vurma oyunu olsaydi onca E-Spor kariyeri, onca taktik ve zamanlamalar, onca sprey kontrol ve her iki takimin üstün kilabilecegi yerler asla oyunda yer olmazdi yada bulunamazdi. Bence Valonun neden CS çakması olduğunu CS'nin tarihi sana söylesin ;)

Çalmak ve esinlenmek farklı şeyler. Sırf düşman olmak için düşmansınız Valorant'a. Valorant herkese göre değil. Grafikleri, oynanışı herkese uygun değil. Senin için güzel olmayabilir oyun. Fakat oyunu kötülemek için kullandığınız şeyler mantıklı değil. Yok oyunda ki karakterler aşırı dengesiz, yok bilmem şu, yok bilmem bu... Valorant'ta 5 entry de win alır, 4 controllerda win alır. Tamamen oynadığı karakteri bilmekle alakalı konu. Karşıda her iki tarafta oynadıkları karakterleri iyi kullanıyorsa, aimi ve oyun bilgisi daha iyi olan takım alacak. Mevzu bu kadar basit. Kitlenin yaşı küçük diye ağlayanlarda low elo oyuncular genelde. CS'de de mm'de düşük ranklarda bol bol rus çocuk var. Tiz cırtlak sesleriyle bağıra bağıra konuşuyorlar.
Aimi mi haha güldürme beni

Technopat Haberler

Geri
Yukarı