CS2 vs Valorant

648148

Centipat
Arkadaşlar şu anda Valorant'ta rankım yücelik ama artık oyundan soğumaya başladım takımıma gelen kişiler genelde troll veya küçük çocuk oluyor, çoğu kişi yürüyerek sıkıyor sizce CS2ye geçilir mi şu anda?

Arkadaşlar şu anda Valorant'ta rankım yücelik ama artık oyundan soğumaya başladım takımıma gelen kişiler genelde troll veya küçük çocuk oluyor, çoğu kişi yürüyerek sıkıyor sizce CS2ye geçilir mi şu anda?

CS2 oynayan varsa fikirlerini almak isterim.

CS 2 de hileler cirit atıyor ama denemek istiyorsanız deneyin

2024 yılında hala Online oyun oynanmaz zaten CS2 dede aynı şeyler var bütün Online oyunlarda var.

Ben her daim CS 2'ciyim. Valorant tarzım değil, hem de troller ve küçük çocuklar Valorant da çok fazlalar. CS 2'nin tek sıkıntısı ruslar. Hileler de var evet ama göz ardı edilebilir diye düşünüyorum. (Oynayacaksanız kesinlikle seçkin alın.)

FACEIT'te var mı hile?

FACEIT şuanda eskisi gibi hala güvenilir bir eşleştirme istemicisi,tabii hileler olabiliyor fakat MM e göre çok daha az ve hızlı bir yasaklama gerçekleşebiliyor,asıl mevzuya geleceksek CS2 Valorant'tan çok ama çok daha iyi bir oyun.

Hocam dediğiniz gibi Valorant'ta çok çocuk var ve troll var CS2 daha iyi olur belki ama kendi seçiminiz ikisi de farklı bir tür neredeyse çok farklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı