Çözüldü CS2 yasağına itiraz edilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nailalsat

Femtopat
Daha fazla  
1 ile 4 şubat arası hesabım çalınmıştı. Ayın 4 şubatta geri aldım ama oyun içi yasak 21 şubatta geldi. Hiçbir şekilde hile yapmasam da oyun içi yasak aldım ne yapmalıyım ve açabilirsem en geç ne zaman açılır?

1740667475112.png

Dosya Ekleri

• 1740667458646.png
    1740667458646.png
    279,5 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
Açılacağını sanmıyorum ama Steam desteğe yaz. Genellikle şu cevabı veriyorlar "hesapların güvenliğinden kullanıcılar sorumludur." deyip yolluyorlar. Geçmiş olsun.

İtiraz etsen de açacaklarını düşünmüyorum çünkü VAC yasakları genelde kesin kabul edilir ve Valve, "hesabın güvenliği kullanıcının sorumluluğundadır" politikasına dayanır hocam. Fakat hesabının çalındığını kanıtlarsan, itirazını kabul edebilirler. Steam Destek buradan destek oluşturarak itiraz edebilirsin.

Alt hesabım var ondan giriyorum ama bir sıkıntı yok bu hesapta oldu.

Bakın ben 4 şubatta aldığım zaman hiç bir şey yoktu ama 21 şubatta ban geldi

1 ile 4 Şubat arası hesabım çalınmıştı. Ayın 4 Şubatta geri aldım ama oyun içi yasak 21 Şubatta geldi. Hiçbir şekilde hile yapmasam da oyun içi yasak aldım ne yapmalıyım ve açabilirsem en geç ne zaman açılır?

Eki Görüntüle 2434045

Aynısını yaşadım Steam destek ile uzun uzun konuştum, hesap güvenliğiniz sizi ilgilendirir bu yüzden banınızı açamayız demiştiler.

İtiraz etsen de açacaklarını düşünmüyorum çünkü VAC yasakları genelde kesin kabul edilir ve Valve, "hesabın güvenliği kullanıcının sorumluluğundadır" politikasına dayanır hocam. Fakat hesabının çalındığını kanıtlarsan, itirazını kabul edebilirler. Steam Destek buradan destek oluşturarak itiraz edebilirsin.
Kanıtlı zaten eski mesajlar duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı