Nailalsat
Femtopat
- Katılım
- 27 Şubat 2025
- Mesajlar
- 14
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
VAC hesaba atılır zaten hocam, bilgisayarı etkilemez.Alt hesabım var ondan giriyorum ama bir sıkıntı yok bu hesapta oldu.
1 ile 4 Şubat arası hesabım çalınmıştı. Ayın 4 Şubatta geri aldım ama oyun içi yasak 21 Şubatta geldi. Hiçbir şekilde hile yapmasam da oyun içi yasak aldım ne yapmalıyım ve açabilirsem en geç ne zaman açılır?
Eki Görüntüle 2434045
Kanıtlı zaten eski mesajlar duruyor.İtiraz etsen de açacaklarını düşünmüyorum çünkü VAC yasakları genelde kesin kabul edilir ve Valve, "hesabın güvenliği kullanıcının sorumluluğundadır" politikasına dayanır hocam. Fakat hesabının çalındığını kanıtlarsan, itirazını kabul edebilirler. Steam Destek buradan destek oluşturarak itiraz edebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.