CS2 yeni satın alma menüsü nasıl?

Eki Görüntüle 1810674

Artık yeni satın alma menüsünde satın aldığımız bir eşyayı iade edebileceğiz.

Bence çok kötü olmuş, açık açık Valorant'tan çalmışlar. Ben CS:GO gibi bir oyundan böyle bir özentilik beklemezdim, iade etme olayınıda sevmedim. Sizin görüşleriniz neler? Sizin hoşunuza gitti mi?
Çok sığ bir bakış açısı. Yani böyle işlevsel bir özelliği sırf Valorant'tan aldıkları için eleştirmek sala****. CS ve kitlesi çok asil ve soylu olduğu için Valorant gibi ayık takımı, sonradan görme bir oyundaki başarılı özelliği kopyalayamaz(!) Gidip bilişsel gelişimini tamamlayıp öyle gelin, böyle konular görünce kafam atıyor.

Neden saçma olsun ki? Sırf Valorant'tan aldılar diye yazdıysanız gerçekten mantıklı bir eleştiri değil. Gayet anlaşılır ve önemli bir yenilik bence.

Hayir, Valorant'la alakasi yok, zaten ben o oyunu hiç oynamadim.
Iade etme secenegi geldi mi, herkes yerde bulabilecegi en pahali silahi alip, sonraki maçta onu iade edip, hep AWP oynamaya başlacak.

Eski yuvarlak arayüz çok daha iyiydi. İade tabi ki daha güzel ancak gerçekliği azaltıyor.

Iade etme secenegi geldi mi, herkes yerde bulabilecegi en pahali silahi alip, sonraki maçta onu iade edip, hep AWP oynamaya başlacak.
Hayır, Valorant'ta silahı sadece aldığınız raunt iade edebilirsiniz. Yüksek ihtimal bunda da aynısını yaparlar.

Öyle saçmalık olmaz, Valorant'ta da öyle bir sistem yok. Yerden aldığın eşyayı satamazsın, yanlışlıkla aldığın bir silahı iade edebiliyorsun sadece.

İade etme seçeneği geldi mi, herkes yerde bulabileceği en pahalı silahı alıp, sonraki maç onu iade edip, AWP oynamaya başlayacak.

Öyle değil. Satın alma süresi içerisinde kendi satın aldığın bir silahı iade edebiliyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı