CS2 yüksek FPS'e rağmen akıcı değil

Daha fazla  
CS2'de 150-200 FPS almama rağmen oyun bariz takılıyor. Aynı sorunu yaşayıp çözebilen oldu mu?

Hocam daha yeni açık betaya geçiş yapıldı. Normal yani. Zamanla düzelir bu sıkıntı etmeyin. Ben CS Source oynarken de FPS 50'nin aşağısına düştüğünde akıcılık gidiyor iyice. Sizinki de aynı şey ama çözülür güncellemeler ile.

CS2'de 150-200 FPS almama rağmen oyun bariz takılıyor. Aynı sorunu yaşayıp çözebilen oldu mu?

Aynı sorun bende de var. Garip bir şekilde 120-130 FPS'lerdeyken bile sanki 30-40 FPS'le oynuyormuş hissiyatı var. Zamanla düzeltirler.

Ben 300 400 FPS + 240hze rağmen 100FPS 60Hz'de oynuyorum gibi hissediyorum. Ama arada akıcılık oluyor Mirage'de özellikle.

Oyun test aşaması bitti halen akıcı değil var mı çözüm bulan?
bende de sorun aynı dikey eşitlemeyi açmadığım sürece akıcı değil açınca akıcılaşıypr ama açmayı önermiyor kimse.Bir çok profosyenel kapalı da oynuyor nasıl akıcı oynuyolar anlamıyorum.

Sisteminizden kaynaklı olabilir, veya direk monitörden. HZ ayarınıza bakın, yoksa bi pc'nizi kontrol etmeniz gerek. Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…