CS2'de 200 FPS'den daha fazlasını almak için ne yapılmalı?

İşletim sistemi
Windows 11
Dediğiniz mantıklı aslında bunu düşüneceğim. Peki hocam bu işlemciye OC yapsak beni kurtarır mı 400 FPS civarına çıksa yeter. AMD X'li işlemciler OC için uygun diye biliyorum.

Herkes aynısını söylüyor haklısınız 😂 ama sistem vardı ekran kartı bi anda hediye geldi 😂 😂
Bütçe varsa ekran kartı güzel zaten yeni sistem toplanabilir am5

Dediğiniz mantıklı aslında bunu düşüneceğim. Peki hocam bu işlemciye OC yapsak beni kurtarır mı 400 FPS civarına çıksa yeter. AMD X'li işlemciler OC için uygun diye biliyorum.

Herkes aynısını söylüyor haklısınız 😂 ama sistem vardı ekran kartı bi anda hediye geldi 😂 😂
OC yapsan da 2 katı FPS alamazsın ki maks artacağı maksimum 50 FPS civarı. Kuzenimde 3070ti ekran kartlı ve 7800x3D işlemcili DDR5 sistem var FPS değeri 400den aşağı düşmüyor. Eğer FPS oyunları oynayacaksanız önemli olan işlemcinizde L3 önbellek boyutunun yüksek olması aksi takdirde çok fazla performans artışı beklemeyin.

OC yapsan da 2 katı FPS alamazsın ki maksimum artacağı maksimum 50 FPS civarı. Kuzenimde 3070 Ti ekran kartlı ve 7800x3D işlemcili DDR5 sistem var FPS değeri 400'den aşağı düşmüyor. Eğer FPS oyunları oynayacaksanız önemli olan işlemcinizde L3 önbellek boyutunun yüksek olması aksi takdirde çok performans artışı beklemeyin.

Bütçem biraz sıkıntılı 5800x3D ye ne diyorsun hocam değer mi komple AM5'e geçmek yerine.

OC yapsan da 2 katı FPS alamazsın ki maksimum artacağı maksimum 50 FPS civarı. Kuzenimde 3070 Ti ekran kartlı ve 7800x3D işlemcili DDR5 sistem var FPS değeri 400'den aşağı düşmüyor. Eğer FPS oyunları oynayacaksanız önemli olan işlemcinizde L3 önbellek boyutunun yüksek olması aksi takdirde çok fazla performans artışı beklemeyin.

Hocam bütçem yok da 5800x3D alsam beni kurtarır mı sizce.

Bütçem biraz sıkıntılı 5800x3D ye ne diyorsun hocam değer mi komple AM5'e geçmek yerine.
Değmez ki 5800x3D çok pahalı 15-16.000 TL bandında 7800x3D bulabiliyorsun. Alacaksan minimum 5700x3D almalısın veya komple am5 geçip 7800X3D almalısın.

Değmez ki 5800x3D çok pahalı 15-16.000 TL bandında 7800x3D bulabiliyorsun. Alacaksan minimum 5700x3D almalısın veya komple AM5 geçip 7800x3D almalısın.

AM5 sisteme geçemem maddi durumdan dolayı. Bildiğim kadarıyla en iyi AM4 işlemci bu 8-9 bin liraya var elimde ki işlemciyi satıp bunu alsam darboğaz olur mu FPS yükselir mi?

AM5 sisteme geçemem maddi durumdan dolayı. Bildiğim kadarıyla en iyi AM4 işlemci bu 8-9 bin liraya var elimde ki işlemciyi satıp bunu alsam darboğaz olur mu FPS yükselir mi?
Darboğaz olmaz. İkinci el alacaksan olabilir haricinde sıfır almaya değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı