CS2'de 4:3 ayarlarda 75 Hz olmuyor

fastriker

Centipat
Daha fazla  
Merhaba CS2'de 4:3 ayarlarda 75 Hz yapamıyorum. Ekran kartı değiştirdim değişmeden önce oluyordu. İnternette birkaç çözüm denedim 75 Hz geliyor kaydetip Çıkıp ayarlara bir daha geldiğimde yine gidiyor. Çözümü var mıdır? 1920 1080p'de 75 Hz oluyor ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba CS2'de 4:3 ayarlarda 75 Hz yapamıyorum. Ekran kartı değiştirdim değişmeden önce oluyordu. İnternette birkaç çözüm denedim 75 Hz geliyor kaydetip Çıkıp ayarlara bir daha geldiğimde yine gidiyor. Çözümü var mıdır? 1920 1080p'de 75 Hz oluyor ama.
Ekran Kartın ne? birde oyun içerisinde hertz bug'u var bazı çözünürlüklerde gelmiyor tam ekran yerine pencereli yapıp ardından tekrar tam ekranı seçtiğinde max hz'i görebiliyorsun.

Ekran kartın ne? Bir de oyun içerisinde Hertz Bug'u var bazı çözünürlüklerde gelmiyor tam ekran yerine pencereli yapıp ardından tekrar tam ekranı seçtiğinde Max Hz'i görebiliyorsun.

1650 Super evet o bugla geliyor seçiyorum ayarlardan çıkıyorum geri giriyorum tekrar 60Hz oluyor. İnternet kafade oynuyorum orada öyle bir sıkıntı yok.

Başlatma seçeneklerine -refreshrate 75 -Refresh 75 ekleyip dene.

Olmadı.

1650 Super evet o bugla geliyor seçiyorum ayarlardan çıkıyorum geri giriyorum tekrar 60Hz oluyor. İnternet kafade oynuyorum orada öyle bir sıkıntı yok.

Olmadı.

Bak bende sürekli oluyor ama oyun ile alakalı pencereli ekran yapmadan 4:3de Max Hertz'i alamıyorum bende önce pencereli yapıp Hertz'i Max'a çekip sonra tam ekrana geçiyorum ancak böyle çalışıyor bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı