CS2'de bıçak nasıl satılabilir?

keremtrkmngl

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bugün kasadan şansa “bıçak” çıkardım. Bıçak 15‑20k’ya gidiyor galiba. Hangi siteden satmam lazım? Fiyatlar zamanla tekrar yükselecek deniyor; eğer sen de yükselir diyorsan beklerim. Bu durum çok etkilemez diyorsan satacağım, site önerirsen sevinirim.

Dosya Ekleri

• capture_251108_162152.png
    capture_251108_162152.png
    93,3 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaşlar, bugün kasadan şansa “bıçak” çıkardım. Bıçak 15‑20K'ya gidiyor galiba. Hangi siteden satmam lazım? Fiyatlar zamanla tekrar yükselecek deniyor; eğer sen de yükselir diyorsan beklerim. Bu durum çok etkilemez diyorsan satacağım, site önerirsen sevinirim.

CSFloat tercih edin hocam. En iyi yer orası.

Fiyatların artıp artmayacağı hakkında pek bilgim yok fakat site olarak CSFloat iyidir. Sanırım %7 komisyon alıyordu ve platform epey güvenilir.

Satıştan %2 alıyor ekstradan çekmek isterseniz banka ve Swift komisyonları da var da cüzi miktar onlar.

Arkadaşlar, bugün kasadan şansa “bıçak” çıkardım. Bıçak 15‑20K'ya gidiyor galiba. Hangi siteden satmam lazım? Fiyatlar zamanla tekrar yükselecek deniyor; eğer sen de yükselir diyorsan beklerim. Bu durum çok etkilemez diyorsan satacağım, site önerirsen sevinirim.
Case hardered güzel de savaş görmüş olmasaymış iyimiş. En iyi CSFloat'tan satarsınız (komisyon anlamında).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı