Çözüldü CS2'de boş yere VAC ban yemek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

minkk

Hectopat
Daha fazla  
Yıllardır CS oynarım hiçbir hile kullanmadım şu ana kadar. Son zamanlarda hatta bayağı azalttım oynamayı önceden çok daha iyi oynardım. Ban yedirtecek vuruşlarda yapmıyorum. Ayda birkaç kez oynuyorum en son girdiğimde VAC ban yediğimi gördüm süresiz bir şekilde. Steam'de VAC banlar geri kaldırılamaz, hesabınıza sahip çıkın adlı bir bildirim attı. Steam'e ticket attım yetkililere iletilecek dedi ama cevap gelmeyecek dedi. Hesabımı nasıl açtırabilirim 7 senelik hesap. Eski hesabımda çalındı bir daha CS için hesap açtım dizdim hesabım CS'li olsun diye. Yeniden 3. bir hesap dizmek istemiyorum. Bu konu hakkında fikri olan yardımcı olursa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Genelde bu hatalı VAC banlar tek kişiye özel değil de belli bir gruba atılıyor. VAC'ın hile olarak algıladığı programlarda bazen yanlışlık olabiliyor, bu tür durumlarda o kişilerin banı geri açılıyor. Bu konuda detaylı bilgim yok, güncel örnek bulamadım buna dair. Reddit'te vs. biraz dolaşılırsa bulunabilir. Dediğim gibi yanlış bir durum varsa ne kadar sürede geri açılır orası da muamma.

Çok iyi oynuyoruz diyosun silveriz diyosun çelişkili değil mi sence de?
Arkadaşın durumu bilmiyorum ama rank sistemi düzgün çalışmıyor. İyi oynamak fark etmeksizin silver atıyor map özel ranklarda. CS:GO'da da çok farklı değildi ama CS2'de berbat halde.
VAC'ın vuruşlarla falan alakası yok. İmza tabanlı çalışan basit bir sisteme sahip. Çok kötü bir anti-cheat'dir ve bugüne kadar yanlış ban attığını görmedim. Öyle ki yanlış ban atmamak için hileleri bile banlamayacak seviyede. Açıkçası yalan söylediğini düşünüyorum. Ama doğru söylüyorsan bile yapabileceğin hiçbir şey yok. VAC ban açılmaz.

Hile kullanmadıgınız halde VAC ban almanız imkansız gibi bir şey. Hile kullanmasaydınız yemezdiniz geçmiş olsun.

İmkansız değil 1K saatimiz vardı ikimizinde silverdaydık nasıl bir hile kullanmış olabiliriz random rapordan yemişiz çok açık.

Hesabını başka birine verdin mi? Ya da 3 parti uygulamalar kullandın mı ona bakılırsa e sporcularda güzel vuruşlar atıyor onlar nıye yemıyor. Ban yedıysenız haklılardır.

Hesabını başka birine verdin mi? Ya da 3 parti uygulamalar kullandın mı ona bakılırsa e sporcularda güzel vuruşlar atıyor onlar nıye yemıyor. Ban yedıysenız haklılardır.

Karşımızdaki insanlar hep bizi raporluyorlardı çok iyi oynadığımız için bayağı chat yapmıştık belki o yüzden olabilir ek olarak hayır dediklerinizi yapmadım.

Velasıl kelam ban açılmaz geçmiş olsun.

İmkansız değil 1K saatimiz vardı ikimizinde silverdaydık nasıl bir hile kullanmış olabiliriz random rapordan yemişiz çok açık.
VAC'ın raporlarla da hiçbir alakası yok. İstersen binlerce rapor ye rapora göre hareket etmez. VAC 2000'lerden kalan bildiğimiz dandik antivirüsler gibi çalışır. User-levelde çalışan imza tabanlı bir sistem. Yaptığın vuruşların, aldığın raporların VAC ile uzaktan yakından hiçbir alakası yok. Hadi Overwatch ban desen anlarım. Sen çok bariz yalan söylüyorsun.

Hocam herhangi birinize yalan borcum mu var da yalan söyleyeyim acaba? Hayatımda bir kere hile kullanmadım o zaman neden VAC yedim ben? Silver'daki adam niye VAC yesin Allah aşkına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -2 Eksi

Sürekli report yeseniz bile VAC ban yemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…