Çözüldü CS2'de boş yere VAC ban yemek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

minkk

Hectopat
Daha fazla  
Yıllardır CS oynarım hiçbir hile kullanmadım şu ana kadar. Son zamanlarda hatta bayağı azalttım oynamayı önceden çok daha iyi oynardım. Ban yedirtecek vuruşlarda yapmıyorum. Ayda birkaç kez oynuyorum en son girdiğimde VAC ban yediğimi gördüm süresiz bir şekilde. Steam'de VAC banlar geri kaldırılamaz, hesabınıza sahip çıkın adlı bir bildirim attı. Steam'e ticket attım yetkililere iletilecek dedi ama cevap gelmeyecek dedi. Hesabımı nasıl açtırabilirim 7 senelik hesap. Eski hesabımda çalındı bir daha CS için hesap açtım dizdim hesabım CS'li olsun diye. Yeniden 3. bir hesap dizmek istemiyorum. Bu konu hakkında fikri olan yardımcı olursa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam yalan söylemiyim skinchanger kullanılmış olma ihtimali var ama en az 4 ayı vardır eğer arkadaşım kullanmışsa tabi. Ben zaten hiçbir zaman kullanmadım ve korsan uygulamalar zaten 4,5 sene öncesinde bilgisayarında korsan uygulama olmayanı dövüyorlardı neredeyse. Peki bu eğer ''hatalı'' ise açılma süresi kaç gün sürüyor. Bilginiz var mı hocam?
Genelde bu hatalı VAC banlar tek kişiye özel değil de belli bir gruba atılıyor. VAC'ın hile olarak algıladığı programlarda bazen yanlışlık olabiliyor, bu tür durumlarda o kişilerin banı geri açılıyor. Bu konuda detaylı bilgim yok, güncel örnek bulamadım buna dair. Reddit'te vs. biraz dolaşılırsa bulunabilir. Dediğim gibi yanlış bir durum varsa ne kadar sürede geri açılır orası da muamma.

Çok iyi oynuyoruz diyosun silveriz diyosun çelişkili değil mi sence de?
Arkadaşın durumu bilmiyorum ama rank sistemi düzgün çalışmıyor. İyi oynamak fark etmeksizin silver atıyor map özel ranklarda. CS:GO'da da çok farklı değildi ama CS2'de berbat halde.
Hile kullanmadan VAC ban yiyeceğinizi sanmıyorum Valve kanıt olmadan VAC ban atmıyor bilgisayarınızda korsan oyun veya programlar varsa bunlar sebep olmuş olabilir.

Vuruşlardan dolayı VAC yemezsiniz. Öyle olsaydı ben de VAC yerdim. FACEIT 2600ELO civariyim ısınmak için DM atıyorum ve sürekli rapor veya Kick yiyorum. Dolayısıyla isterseniz her vurusunuz absürt veya hile gibi olsun eğer hile kullanmıyorsanız ban yemezsiniz.

Aktif olarak kullanmanıza da gerek yok. 1-2 hafta önce kullanmış olsanız bile Valve incelemeye devam ettiği için yine de VAC ban yiyebilirsiniz.

Normal şartlarda VAC ban kalkmaz. Fakat kendi hatalari sebebiyle ban atmışlarsa otomatik olarak kalkar. Onun harici kalıcıdır.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Haksız VAC ban diye bir şey yoktur. Ban yedıysenız dogrudur.

Hile kullanmadıgınız halde VAC ban almanız imkansız gibi bir şey. Hile kullanmasaydınız yemezdiniz geçmiş olsun.

Bir sürü insan tanıyorum hile kullanan. Hileyle alakası olmayan çok kötü gibi bir güvenliği var Valve'ın ve oturup hile kullanmadığıma inanmanızı istemiyorum zaten bir çözümü var mı diye sordum. Ban yediysen hile yapmışsındır aga demenin bir mantığı yok. Canımsın.

Bir sürü insan tanıyorum hile kullanan. Hileyle alakası olmayan çok kötü gibi bir güvenliği var Valve'ın ve oturup hile kullanmadığıma inanmanızı istemiyorum zaten bir çözümü var mı diye sordum. Ban yediysen hile yapmışsındır aga demenin bir mantığı yok. Canımsın.
Hesabını atabilir misin dostum üstteki mesajda söyledim görmedin sanırım.

Hesabını atabilir misin dostum üstteki mesajda söyledim görmedin sanırım.

@Ana De Armas
Bilmiyorum hocam nasıl VAC ban yediğini. Zira o kadar kötü bir anti-cheat ki hile kullansan bile ban yemen en az 5-6 ayı bulur. VAC'ın nasıl çalıştığı ortada. Vanguard gibi kernelde çalışan, her bellek hareketini analiz eden bir şey olsa yanılma payı olabilir. Ama VAC'ın ne yaptığı nasıl çalıştığı belli. Yanlış ban atması neredeyse imkansız. Sen haklı olsan bile haksız ban yediğini iddia eden 100 kişiden ya 100'ü ya da 99'u yalan söylüyor

Yani 5,6 ay önce kullanılan program için ban atması bu kadar sürüyor mu ? Ben tekrar söylüyorum hiçbir program kullanmadım ama 5,6 ay önce arkadaşın skinchanger kullanmış olma ihtimali var eğer ban atması bu kadar sürüyorsa benden kaynaklı olabilir ama sürmüyorsa çok saçma.

Son düzenleme:
Demolara erişilmiyor maalesef. Garip istatistiklerin yok anormal bir şey göremedim. Bu durumda geriye skinchanger gibi oynayışa etki etmeyen hileler kalıyor. Bunu da kullanmadığını söylemişsin. Eğer hesabı satın aldıysan hesabın geçmişi ile ilgili olabilir. Bir çok konuda da söylediğim gibi VAC "gerçekten" hatalı ise açılıyor örnekleri var, nadir bir durum tabii.

Hile kullanmadan VAC ban yiyeceğinizi sanmıyorum Valve kanıt olmadan VAC ban atmıyor bilgisayarınızda korsan oyun veya programlar varsa bunlar sebep olmuş olabilir.
Hocam ben yıllardır korsan uygulamalar kullanıyorumki. Korsan olarak oyunlar, driverlar, programlar sürekli vardı zaten. Kanıt olmadan atmazda o kanıtı bende görmek isterim. En azından uğraşmak istemiyorum. Lakin gerçektende hiç hile yapmadan 2 kere cs hesabı kaybetmek çok koyuyor sadece.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Haksız VAC ban diye bir şey yoktur. Ban yedıysenız dogrudur.
Saolun hocam yardımınız için. Çok mantıklı geldi. o7

Technopat Haberler

Geri
Yukarı