Çözüldü CS2'de boş yere VAC ban yemek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

minkk

Hectopat
Daha fazla  
Yıllardır CS oynarım hiçbir hile kullanmadım şu ana kadar. Son zamanlarda hatta bayağı azalttım oynamayı önceden çok daha iyi oynardım. Ban yedirtecek vuruşlarda yapmıyorum. Ayda birkaç kez oynuyorum en son girdiğimde VAC ban yediğimi gördüm süresiz bir şekilde. Steam'de VAC banlar geri kaldırılamaz, hesabınıza sahip çıkın adlı bir bildirim attı. Steam'e ticket attım yetkililere iletilecek dedi ama cevap gelmeyecek dedi. Hesabımı nasıl açtırabilirim 7 senelik hesap. Eski hesabımda çalındı bir daha CS için hesap açtım dizdim hesabım CS'li olsun diye. Yeniden 3. bir hesap dizmek istemiyorum. Bu konu hakkında fikri olan yardımcı olursa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Genelde bu hatalı VAC banlar tek kişiye özel değil de belli bir gruba atılıyor. VAC'ın hile olarak algıladığı programlarda bazen yanlışlık olabiliyor, bu tür durumlarda o kişilerin banı geri açılıyor. Bu konuda detaylı bilgim yok, güncel örnek bulamadım buna dair. Reddit'te vs. biraz dolaşılırsa bulunabilir. Dediğim gibi yanlış bir durum varsa ne kadar sürede geri açılır orası da muamma.

Çok iyi oynuyoruz diyosun silveriz diyosun çelişkili değil mi sence de?
Arkadaşın durumu bilmiyorum ama rank sistemi düzgün çalışmıyor. İyi oynamak fark etmeksizin silver atıyor map özel ranklarda. CS:GO'da da çok farklı değildi ama CS2'de berbat halde.
@Ana De Armas
Bilmiyorum hocam nasıl VAC ban yediğini. Zira o kadar kötü bir anti-cheat ki hile kullansan bile ban yemen en az 5-6 ayı bulur. VAC'ın nasıl çalıştığı ortada. Vanguard gibi kernelde çalışan, her bellek hareketini analiz eden bir şey olsa yanılma payı olabilir. Ama VAC'ın ne yaptığı nasıl çalıştığı belli. Yanlış ban atması neredeyse imkansız. Sen haklı olsan bile haksız ban yediğini iddia eden 100 kişiden ya 100'ü ya da 99'u yalan söylüyor.

Dediğiniz doğru hocam lakin 15 yaşında iken hile yapmaya zaten façam yemezdi bile arkadaşımla oynuyorduk ama nasıl olduysa atmış VAC banını belki arkasında bilmediğimiz bir sebep olabilir bilmiyorum lakin hile yapmadığımı net bir şekilde söyleyebilirim.

Artı -1 Eksi
Bu sene başı private hile kullanarak maçlarda cirit attım bir süre hiçbir şey olmamıştı. Aynı IP üzerinden ve aynı masaüstünden delicesine rank kasıyormuşum gibi cs için steam hesabı açıp durdum. Bu hesaplarla iki hafta aralıksız bariz hileli oynadım hileyi kesinlikle saklamıyordum. Bu süreçte takımımdaki ve maçımda bulunan hileci oyuncular yasaklanıyordu yasaklanma sebepleri kalitesiz internetten bulma hileleri kullanıyor olmalarıydı. Hesaplarım herhangi bir yasakla yüzleşmiyordu gelelim günün sonunda hepsi tek tek VAC'a dönüştü. Kullandığım hilenin bana olan güzel yanı maç esnasında maçı iptal ettirmemek ve bekleme cezası aldırmamak oldu. Kim ne derse desin VAC bir şekilde doğru zamanlama yaparak hile kullanılmış hesabı yasaklıyor. Kimse durduk yere yasaklanamaz zamanında şöyle bir olay vardı en berbat hileyi açsan bile yasaklanmıyordun sadece bir süreliğine yaşanmıştı. Tıpkı go döneminde aylarca overwatch'ın bozulması gibiydi.

Ben internet kafede yedim.

Her masa da hile var o zaman.

Alakalı ama eksik olan bir şeyi ben ekleyim. Övgü botları hiçbir zaman işe yaramıyordu onlar sadece gösterişten ibaret olan bir figür. Fazlasıyla rapor almakla aynı artısı yok. Atılan raporlar hileli oturumuna denk gelirse faktörün düşer. Güven faktörüleri temizken reportlanırsan sadece sarıya düşer ama hile kullandığında direkt kırmızıya dönüşür. Sonrası VAC yasaklanması.

Son düzenleme:
Private Cheat'den ziyade VAC'ı atlatmanın en kolay yolu Kernel'de çalışan bir hile kullanmak. Çünkü VAC'ın kendisi zaten user-level'de çalışıyor. DMA veya Kernel driver ile çalışan bir hileyi VAC'ın yakalaması kelimenin tam anlamıyla imkansız. Bu kadar kötü bir anti-cheat varken ban yemek yememekten daha büyük bir başarı açıkçası.

Yıllar önce benim hesabım VAC yemişti yalan yok hile açmıştım sonra 2. açtığım hesapta 3. açtığım hesapta ban yedi. Aynı telefon numarası ile giriş yaptığım için. Muhtemelen senin çalınan hesapla hile açıldı sende aynı telefonu 2. hesaba girince otomatik ban attılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…