CS2'de değerlenecek 40 TL skin önerisi

En iyisini yapmışsın, sakın gaza gelip açma.
Arkadaşım 300TL değerinde kapsül açılışı yaptı ve sonucu batış, daha önceki açılışında baya kazanmıştı ama şimdi battı.

Haklısınız hocam bu işler yapılmamalı, yaptıysan azıcık kâra geçtiğin zaman bırakmak gerek çünkü bir başka arkadaşım da kâra geçti (yaklaşık 70TL) sonra sürekli devam etti kapsül bitti kapsül aldı yine açtı en sonda 60TL zarara girdi, açmayın kapsülleri. Eğer o kâr ile kapsül alsaydı çok güzel kâr elde edecekti arkadaşım bu da güzel bir örnek olur umarım.

Kısaca kapsül işi riskli, açmayıp 1 yıl bekletmek en iyisi.

40TL'den en fazla 60-70TL'ye çıkabilirsiniz.

70TL'ye sattığınız eşyadan steam komisyonunu, nakite çevirirkenki bynogame komisyonunu ve bynogame'deki ucuz fiyatları çıkarırsanız elinizde hiç kâr kalmaz. Hatta muhtemelen zarar edersiniz. CS'den para kazanmak istiyorsanız ya paraya kıyıp prime alacaksınız ya da sticker alıp uzun bir süre elinizde tutacaksınız.

Ben 500 liralık bir kapsül yatırımı yaptım yaklaşık 80 90 tane 2 yıl bekletemeye aldım. Bakalım ne kadar olacak. Size de ve yatırım yapmak isteyenlere de diyeceğim ben olsam kapsül alırdım ytd.

Arkadaşım 300TL değerinde kapsül açılışı yaptı ve sonucu batış, daha önceki açılışında baya kazanmıştı ama şimdi battı.

Haklısınız hocam bu işler yapılmamalı, yaptıysan azıcık kâra geçtiğin zaman bırakmak gerek çünkü bir başka arkadaşım da kâra geçti (yaklaşık 70TL) sonra sürekli devam etti kapsül bitti kapsül aldı yine açtı en sonda 60TL zarara girdi, açmayın kapsülleri. Eğer o kâr ile kapsül alsaydı çok güzel kâr elde edecekti arkadaşım bu da güzel bir örnek olur umarım.

Kısaca kapsül işi riskli, açmayıp 1 yıl bekletmek en iyisi.
17 bin tllik kasa açtım bi halt çıkmadı benim gibi zevkine açmıyorsanız açmayın arkadaşlar bir şey çıkmayacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı