CS2'de değişik vuruşlar yapılırsa ban atılır mı?

Fikirsiz

Hectopat
Daha fazla  
Son zamanlarda oyunu çok kasmadan no scope, smoke içi, duvar arkası, zıplayarak falan vurmaya çalışıyorum. Ki bazen de çok abartı şekilde vuruyorum. Bazen de sanki orada biri varmış gibi koşuyorum ve orada biri oluyor; onu vuruyorum. Kesinlikle hile falan kullanmıyorum. Bu durumda ban yer miyim?

Son zamanlarda oyunu çok kasmadan no scope, smoke içi, duvar arkası, zıplayarak falan vurmaya çalışıyorum. Ki bazen de çok abartı şekilde vuruyorum. Bazen de sanki orada biri varmış gibi koşuyorum ve orada biri oluyor; onu vuruyorum. Kesinlikle hile falan kullanmıyorum. Bu durumda ban yer miyim?
Yemezsiniz hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Helikopter pernavesi gibi dönerek SSG ile herkese no scope HS atmıyorsanız sorun yok.

Hayır kesinlikle ban yemezsiniz,3. parti yazılım yüklemediğiniz sürece tabi.. CS2 çıktı çıkalı bazen sebepsiz yere ban yenilebiliyor ama bu bir hata olduğu için banlar daha sonra kalkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı