CS2'de eldivenleri farklı olan ajan önerileri

scoutt

Decapat
Daha fazla  
Kendi envanterimdeki itemleri satıp 2 ajan almayı düşünüyorum ve bazı ajanların eldivenleri default CT veya T ajanından farklı oluyor, eldivenleri farklı olan en ucuz fiyatlı ajanlar hangileridir? İki taraf için de lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi envanterimdeki itemleri satıp 2 ajan almayı düşünüyorum ve bazı ajanların eldivenleri default CT veya T ajanından farklı oluyor, eldivenleri farklı olan en ucuz fiyatlı ajanlar hangileridir? İki taraf için de lazım.

CT'de değişen yok GO'dan sonra değişmiş CT'dekilerin hepsi aynı, T'den ben de geçen aldım.

Prof. Şahmat | Seçkin Tayfa bunu alabilirsin şu anda $8.37 USD, ben geçen hafta 6 dolara çektim bu da şey zaten yarım parmaklı olan GO'daki default eldiven.

Son düzenleyen: Moderatör:
CT'de değişen yok GO'dan sonra değişmiş CT'dekilerin hepsi aynı, T'den ben de geçen aldım.

Prof. Şahmat | Seçkin Tayfa bunu alabilirsin şu anda .37 USD, ben geçen hafta 6 dolara çektim bu da şey zaten yarım parmaklı olan GO'daki default eldiven.

Hocam geçen Instagram'da görmüştüm hangisi olduğunu unuttuğum bir ajan sanki default CT ajan eldivenin biraz daha kahverengi olanı gibiydi ama CS:GO mu CS2 mi onu anlayamamdım

Bu rehberde tüm ajanlar olması lazım.

Bu rehberdekileride güvenip alma bundakilerin hepsi

Spor eldiveni nocts.

Anladım hocam, sağ olun
dediğim gibi en mantıklı karar t ye dediğmi ajanı almak hem ucuz hem zaten eldiven için alıyoruz bence ideal

Technopat Haberler

Geri
Yukarı