CS2'de en hızlı nasıl TP kasılır?

qReeN

Decapat
Daha fazla  
CS2 de yeni seçkin aldım ama Premier oynamam için level 10 olmam gerekiyor. Rekabetçi oynayınca +350 gibi bir şey geliyor ama her level atlama için bana 5000 lazım seviye 10 olmak içinde bayağı bayağı fazla oynamam gerekiyor. Oyunu Premier oynamadan bunun başka bir çaresi yok mu? En hızlı nasıl TP kasabilirim?

CS2 de yeni seçkin aldım ama Premier oynamam için level 10 olmam gerekiyor. Rekabetçi oynayınca +350 gibi bir şey geliyor ama her level atlama için bana 5000 lazım seviye 10 olmak içinde bayağı bayağı fazla oynamam gerekiyor. Oyunu Premier oynamadan bunun başka bir çaresi yok mu? En hızlı nasıl TP kasabilirim?

Eğlence maçında iyi oynayan takıma geç beleşe kill al 5 7 kill alırsan kolay TP kazanırsın.

Hocam vallahi bir yolu yok rekabetçi kazanman lazım Valve seni oyununda tutmak için her şeyi yapıyor ama en hızlı yontem dediğim gibi rekabetçi maç kazanmak.

Hocam benim dediğimi yapın vallahi işe yarıyor günlük 5 4 maça fulleniyor 1 level.

Reis 5-6 maç gene günün 2-3 saatine eş onun yerine rekabetçide oyuna alış derim ben.

Ben bunu haftalarca ranksız şekilde mi oynayacağım yani hileler ile birlikte aşırı saçma ya.

Ranksız alış biraz zaten derece açılınca insanlar yamyam gibi oynuyor.

Reis 5-6 maç gene günün 2-3 saatine eş onun yerine rekabetçide oyuna alış derim ben.

Ranksız alış biraz zaten derece açılınca insanlar yamyam gibi oynuyor.
hocam ben yıllarca cs oynadım zaten bu son 2 yıldır oynamıyorum o yüzden sordum eskiden legendery eagle idim :D
Hocam benim dediğimi yapın vallahi işe yarıyor günlük 5 4 maça fulleniyor 1 level.
bilmiyorum vallahi bakacagım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı