Çözüldü CS2'de eski biletler alınıp rozet kazanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul/Beylikdüzü
Selamlar, iyi günler.
CS2'de tarihi geçmiş eski biletleri satın alıp bunların üzerinden rozet kazanma imkanım var mı? Örnek veriyorum Paris 2023 izleyici bileti alacağım, bunu aldıktan sonra major Paris 2023 rozetine de sahip olabilir miyim?

1732042596893.png

Çözüm
Kazanılır fakat bir değeri olmaz. Sadece bronz bir şekilde olur. Örnek verecek olursak arkadaşım durduk yere Hydra Pass'i aldı ve açtı. Bronz şekilde çıktı. Koleksiyon için durur.
Sıkı takipçisi değilim hacı tarihte yanlışlık mı var? Elemeleri zaten şu an oynuyorlar. Aralık-Şubat gibi oynarlar diye düşünmüştüm. Net tarih göremedim sitede zaten kış gibi oynanır demiş çoğu HLTV'deki kullanıcı. Zaten nickinizden dolayı beni düzeltebileceğinizi düşünüyorum. Yanlış bilgi vermeyelim.
Belirttiğiniz sitede 5 Aralık diye belirtilmiş zaten, onun da nedeni Opening Stage'i dahil etmemeleri. Çıkartmalar, imzalar ve rozet Opening Stage'den önce geliyor. Yoksa Aralık demeniz yanlış değil tabii ama Şubat yazdığınız için öyle cevap verdim, yanlış anlamayın.

Belirttiğiniz sitede 5 Aralık diye belirtilmiş zaten, onun da nedeni Opening Stage'i dahil etmemeleri. Çıkartmalar, imzalar ve rozet Opening Stage'den önce geliyor. Yoksa Aralık demeniz yanlış değil tabii ama Şubat yazdığınız için öyle cevap verdim, yanlış anlamayın.
Peki hocam fiyatı ne kadar oluyor biletlerin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı