Çözüldü CS2'de FN+F4 bastıktan sonra fare hızlandı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Hocalarım acil yardım edin. MSI Cyborg laptopumda CS'de DM oynuyordum touchpadi kapatmak için bastım F4'e, fare bir anda videodaki gibi sanki sens 1000 kat arttı.
Her şeyi denedim yeniden başlatma, dosyaları doğrulama vs. düzelmiyor:
Video
CS dışındaki oyunlarda böyle bir sorun yok.

Çözüm
Yaptım değişmedi hala aynı hocam. Sonra konsola şunu yazmayı denedim.

Kod:
sensitivity 0.0017

Oldu ama bu sefer y değişmemeye başladı aşağı yukarı bakamıyordum. Ne yapacağım çok sıkıntı. Mouse Darmoshark M3 Pro Max.

Hocam başka hesapla CS girdim düzeldi o hesapta normal ama geri ana hesaba geçince sorun geri geliyor? Steam de bir şey mi var o zaman.
Hocam başka hesapta değiştiyse sizin hesaptaki hassasiyetten kaynaklıdır.

unbindall
exec config_default

Bunu dener misiniz bir? Bu, hassasiyet ayarını sıfırlar.
Sürücüsü yok mu hocam, ayarlarda fare kısmında mouse pad ayarları yapılabilen bir yer olmalı. Eğer seni düşürmenize rağmen düzelmesine mouse pad kaynaklıdır yüksek ihtimalle.

Kod:
sensitivity 0.0017

Oldu ama bu sefer y değişmemeye başladı aşağı yukarı bakamıyordum. Ne yapacağım çok sıkıntı. Mouse Darmoshark M3 Pro Max.

Sürücüsü yok mu hocam, ayarlarda fare kısmında mouse pad ayarları yapılabilen bir yer olmalı. Eğer seni düşürmenize rağmen düzelmesine mouse pad kaynaklıdır yüksek ihtimalle.

Hocam başka hesapla CS girdim düzeldi o hesapta normal ama geri ana hesaba geçince sorun geri geliyor? Steam de bir şey mi var o zaman.

Son düzenleme:

Kod:
sensitivity 0.0017

Hocam başka hesapta değiştiyse sizin hesaptaki hassasiyetten kaynaklıdır.

unbindall
exec config_default

Bunu dener misiniz bir? Bu, hassasiyet ayarını sıfırlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı