AK47 Case Hardened
Picopat
Daha fazla
Hocam başka hesapta değiştiyse sizin hesaptaki hassasiyetten kaynaklıdır.Yaptım değişmedi hala aynı hocam. Sonra konsola şunu yazmayı denedim.
Kod:sensitivity 0.0017
Oldu ama bu sefer y değişmemeye başladı aşağı yukarı bakamıyordum. Ne yapacağım çok sıkıntı. Mouse Darmoshark M3 Pro Max.
Hocam başka hesapla CS girdim düzeldi o hesapta normal ama geri ana hesaba geçince sorun geri geliyor? Steam de bir şey mi var o zaman.
unbindallexec config_defaultMouse pad kaynaklı olabilir mi, mouse pad ayarlarını sıfırlamayı dener misiniz?
Mouse pad uygulamalı değil hocam. Bir çözümü yok mudur çok saçma. CS oynayamiyorum.
Sürücüsü yok mu hocam, ayarlarda fare kısmında mouse pad ayarları yapılabilen bir yer olmalı. Eğer seni düşürmenize rağmen düzelmesine mouse pad kaynaklıdır yüksek ihtimalle.
sensitivity 0.0017
Sürücüsü yok mu hocam, ayarlarda fare kısmında mouse pad ayarları yapılabilen bir yer olmalı. Eğer seni düşürmenize rağmen düzelmesine mouse pad kaynaklıdır yüksek ihtimalle.
Hocam başka hesapta değiştiyse sizin hesaptaki hassasiyetten kaynaklıdır.Yaptım değişmedi hala aynı hocam. Sonra konsola şunu yazmayı denedim.
Kod:sensitivity 0.0017
Oldu ama bu sefer y değişmemeye başladı aşağı yukarı bakamıyordum. Ne yapacağım çok sıkıntı. Mouse Darmoshark M3 Pro Max.
Hocam başka hesapla CS girdim düzeldi o hesapta normal ama geri ana hesaba geçince sorun geri geliyor? Steam de bir şey mi var o zaman.
unbindallexec config_defaultHocam başka hesapta değiştiyse sizin hesaptaki hassasiyetten kaynaklıdır.
Unbindall.
Exec config_default.
Bunu dener misiniz bir bu hassasiyet ayarını sıfırlar.
Allah sizden razı olsun hocam çok teşekkür ederim kralsınızzz![]()
Hocam sizi de yordum ama bir şey daha her çıktığımda ayarlar sıfırlanıyor onu nasıl düzeltirim?
Grafik hariç tüm ayarlar.Hangi ayarlar hocam grafik mi yoksa kontol mü?
Grafik hariç tüm ayarlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.